2777
2789
عنوان

با شوهر بچه ننم چ کنم؟؟؟

454 بازدید | 15 پست

خانما واقعیتش فقط اومدم درد دل کنم نمیدونم واقعا چیکار کنم

واقعیتش ازدواجم سنتی بود

کل خانواده من همسرم رو قبول داشتن و واقعیتش برای هیچی براش سخت نگرفتن

منم دیگه کم کم از این زندگی ک شوهرم هیچ تلاشی برای زندگیمون نمیکنه خسته شدم

مثل اون تاپیک ک میگه شوهرم خوبه اما میخوام ازش طلاق بگیرم حال روز منم همونه

شوهر منم خوبه دوستم داره باهام مهربونه اما پول نداره برام زندگی بسازه

بچه نه نه است هرچی مادرش بگه همون کارو میکنه منم فقط تا وقتی جلو چشممه دوستش دارم اما تا پاشو از خونه میزاره بیرون همش این فکر میکنم چطوری ازش جدا بشم

همش ب  جدایی فکر میکنم

سر هر چیز کوچیکی بهش میگم جدا شیم

از جدایی هم میترسم اما واقعا میخوام ازش جدا بشم

بهش میگم هر وقت برام زندگی ساختی برگرد اما میگه ن

ن خونه داره ن ماشین ن حتی حقوق درستی

تازه استخدام دبیریه 

موقعی ک ازدواج کردیم دوتا شغل داشت جوری نشوم میداد خیلی پول داره اما بعد ازدواج

وام ازدواج و۶۰۰ ملیون پول رو داد ب خانوادش و اومد خودش دوماد سرخونه شد الانم خونه مادرشه

یک ماهه صب میره خونه مادرش شب میاد خسته کوفط اصلا نمیگه زندم یا مرده

چیکار کنم من

ببخشید زیاد شد لم خیلی پره

مرد بچه ننه هیچوقت درست نمیشه. اینکه بگیم خوبه اما بچه ننست هم خودش تناقضه چون مرد بچه ننه نمیتونه خوب باشه. زندگی زنشو بچشو همرو بخاطر ننش جهنم میکنه. دهن بین هم هستن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد بچه ننه هیچوقت درست نمیشه. اینکه بگیم خوبه اما بچه ننست هم خودش تناقضه چون مرد بچه ننه نمیتونه خ ...

منظرم خوب از لحاظ اخلاقه مهربونه

ساکت و آرومه 

احترام نگه میداره

یعنی اخلاقش خوبه

اما چشمش ب دهن خانواده خودشه

من خسته شدم از این اوضاع

خیلی زندگیت سخته ولی به نظرم راهش جدایی نیست فکر کن جدا بشی و همه این روزای سختی که گذروندی هیچ و پوچ بشه

به نظرم بهش پروبال بده و اعتماد به نفسشو ببر بالا اینجوری که به نظرم میاد مادرش با پایین آوردن اعتماد به نفسش داره ازش سواری میگیره جوری که همسرت فکر میکنه خودش هیچ کاری بلد نیست و همه کارهای خانوادش درسته

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  
منظرم خوب از لحاظ اخلاقه مهربونه ساکت و آرومه  احترام نگه میداره یعنی اخلاقش خوبه اما چشمش ...

همون بچه ننه و دهن بین بودن همه چی رو میشوره میبره. معتاد درست میشه اما مرد بچه ننه درست نمیشه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

تمام تلاشتو بکن طلاق و جدایی خیلی سخته خیلیا بعداز طلاق پشیمون  شدن همه ی سعیتو بکن

بچم به هیچ عنوان نیار فعلا 

به جدایی فک نکن که خیلی سخته اگه دیدی هیچ راهی نیست اون موقع بهش فک کن

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
چی بگم دوستت داره شوهرت یا ن؟ منظورم اینه اینقد دوستت داره ک بخواد تغییر کنه یا ن؟

واقعیتش اره دوستم داره چیزی ک نشون میده خیلی دوستم داره چون من بارها برای اینکه بزاره بره کارهایی کردم ک ب جدایی راضی بشه اما نشده و گفته چون دوستم داره نمیره

اما دو سال هر کاری کردم تغییرش بدم نشده

نمیگم کلا خانوادشو بزار کنار اما اینکه هرچی همش اونا بگن ک نمیشه

خیلی زندگیت سخته ولی به نظرم راهش جدایی نیست فکر کن جدا بشی و همه این روزای سختی که گذروندی هیچ و پو ...

اره دقیقا بخدا خیلی اعتماد بنفش رو کم میکنه

من همیشه ازش تعریف میکنم بهش چیزای مثبت میگم اما دو روز میره خونه مادرش میاد همه چی خرابه

میگم منم ببر خونه مادرت گاهی میپیچونه تنها میره

تمام تلاشتو بکن طلاق و جدایی خیلی سخته خیلیا بعداز طلاق پشیمون  شدن همه ی سعیتو بکن بچم به هیچ ...

منم میدونم پشیمون میشم برای همین بهش گفتم بیا یه مدت همینجوری جدا بشیم  اما میگه ن

من بنطر خودم همه تلاشم رو کردم اما دیگه بریدم

برای بچه هم واقعیتش  اقدام کردم اما دقیقا باید وقتایی ک اقدام کنیم همون موقع میره خونه مادرش یا میگه شب بریم خونه مادرم و شب رو اونجا میمونه

خداروشکر تا حالا اقدامم جواب مثبت نداده

البته اون بچه میخواد ن من 

خودم اصلا بچه نمیخوام اون میگه میخواد و گناه نداشتش رو میندازه گردن من

چرا‌گذاشتی این همه پول و بده به خانوادش همون و خونه  میخرید

۶۰۰ تومن رو من اطلاع نداشتم

اما وام ازدواج رو مادرش گفت بدین من

من خونه میگیرم دو طبقه باهم 

دیدم مادرش پیره مستجره دلم براش سوخت کل خانوادم  گفتن حالا ک میتونید وام رو بدین خونه بگیره هم برای اون باشه هم شما

پولارو  برداشت ن خونه خرید ن هیچی

بعدش فهمیدن ۶۰۰ پول داشته اونارم داده و نمیدونم خانوادش با این همه پول چ کردن ک هنوزم همون بدختایی هستن ک بودن

واقعیتش اره دوستم داره چیزی ک نشون میده خیلی دوستم داره چون من بارها برای اینکه بزاره بره کارهایی کر ...

ببین شاید ی عده بیان و در مقابل نظرم جبهه گیری کنن

ن مشاور بدرد میخوره ن چیزی منتها مشاور موقعی کار سازه ک پیشنهاد از سمت شوهرت باشه ن خودت منظورم اینه خودش راضی باشه بیاد مشاوره در غیر این صورت پول و وقتت هدر میره

حرف زدن هم ک خودت داری میگی فایده نداشته و تغییری نکرده

پس مشکلتو با خانوادت مطرح کن ببین اونا چی می‌گن

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
ببین شاید ی عده بیان و در مقابل نظرم جبهه گیری کنن ن مشاور بدرد میخوره ن چیزی منتها مشاور موقعی کار ...

مادر خانوادم میگن صب کن بهش محبت کن کمکم خوب میشه

و ایت حرفا نمیدونم حرفهای خانوادم تو کتم نمیرن درکم نمیکنن میگن تو عمولی اخه پسز دایی مادرمه و مادرم دوسش داره میبینه کاراشو اما میگه صب کن ولی من خسته شدم

مشاوره هم یه فامیل داریم از فامیل خودشه مشاور هستش دید دارم باهاش رفت و آمد میکنم کاری کرد ارتباطمون  باهاش قط بشه  چون دید کم کم داره خودش ک مادرش مقصر میشن