2777
2789
عنوان

وسواس گرفتم رویamh😔

183 بازدید | 18 پست

الان ۲ ساله مدام ازمایشگاه های مختلف هی میرم ازمایش میدم عدداشو مقایسه میکنم 

فوبیای ناباروری دارم

هی همش حس میکنم داره کم میشه وهیچ زمانی ندارم دیگه واسه بارداری😭

اخه مجردم و ازدواج نکردم همش میگم خدایا اگه تازمان ازدواجم کم وکمتر بشه چی

تاالان ۵ بار amh دادم عدداشم مختلفه هی

حتی نمی دونم دلمو به کدوم خوش کنم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

AMHچیه بزار ازدواج کنی بعد سر ناباروری حرص بخور

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تومرکز خانمی با ۲۵صدم باردارشد اونوقت منی ک ۳هست عددش باردارنشدم .پس ب عدد نیس .کافیه ی تخمک ازادبشه و شرایط رحم هم خوب باشه و سیستم ایمنی بدن هم سالم باشه سریع بچه تشکیل میشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
تومرکز خانمی با ۲۵صدم باردارشد اونوقت منی ک ۳هست عددش باردارنشدم .پس ب عدد نیس .کافیه ی تخمک ازادبشه ...

متاسفانه دقیقا من مشکل خودایمنی دارم که انقدر نگرانم

اما جز خودایمنی های رایجه

دکترم می گفت خیلی ها دارن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا به خودت استرس میدی وقتی ازدواج نکردی برای مثال من اگه برم و دکتر بگه ذخیرت کمه و طبیعی باردار نمیشی عذاب وجدان میگیرم به طرفم نگم مگه مردا همه رو کاری ندارم خواستگارای خودم ازمایش اسپرم میارن که من amh بدم 😐😐

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
متاسفانه دقیقا من مشکل خودایمنی دارم که انقدر نگرانم اما جز خودایمنی های رایجه دکترم می گفت خیلی ه ...

منظورت انتی تیپو بالاس؟

هرچی بترسی جذبش میکنی .وسواس فکری داری .چطور دلت میاد ازالان ب فکر نازایی باشی .من بچه ک بودم همش میگفتم میرم پرورشگاه بچه میارم و توبازی هام همین بود .حالام ک فکرکنم ب واقعیت تبدیل شد .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
تومرکز خانمی با ۲۵صدم باردارشد اونوقت منی ک ۳هست عددش باردارنشدم .پس ب عدد نیس .کافیه ی تخمک ازادبشه ...

یعنی با ivf باردار شد؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
منظورت انتی تیپو بالاس؟ هرچی بترسی جذبش میکنی .وسواس فکری داری .چطور دلت میاد ازالان ب فکر نازایی ب ...

مشکل شما چیه ؟ ان شاالله که نی نیت سال بعد بغلته

منظورت انتی تیپو بالاس؟ هرچی بترسی جذبش میکنی .وسواس فکری داری .چطور دلت میاد ازالان ب فکر نازایی ب ...

اره انتی تی پی اوم بالاست ولی باورت میشه نزدیک۴تومن رفتم همه ازمایشی از ایمنی وانعقادی و همه چی دادم خوب بود انتی تی پی اوم فقط بالا بود ولی باز دائما وسواس ناباوری افتاده به جونم

ذخیره هایی ک دادم یه بار ۳/۸

یه بار ۲/۴

یه بار۳/۱

۷

۲/۷بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40