2777
2789
عنوان

پرستاری یا فرهنگیان

249 بازدید | 16 پست

سلام میشه اگر خودتون یا نزدیکانتون این شغل هارو دارن من رو راهنمایی کنید.قبلا همیشه نظرم رو پرستاری بود و هیچوقت فکر نمیکردم بخوابم برم فرهنگیان اما الان همه از پرستاری بد میگن و حتی یک نفر هم نیست بهم توصیه کنه برم پرستاری و میگن کارش سخته و هر روز باید سرکار باشی و هیچ وقتی برای رسیدن به خودت و زندگیت نداری از طرفی میگن جو بدی توی بیمارستان هست و به پرستار ها توهین میشه و تو حساسی و نمیتونی.خودم خیلی فکر کردم ولی به نتیجه نمیرسم هر دو یه سری مزایا و معایب دارن مثلا اگر معلم بشم وقت آزاد زیادی دارم و تعطیلات هم همینطور اما پیشرفت زیادی نمیشه کرد از طرفی هم من خیلی در قید و بند حجاب نیستم و همینطور امسال زیاد نخوندم و میگم شاید بخوام دوباره کنکور بدم هر چند بعید.پرستاری رو هم که تقریبا چیزایی که شنیدم رو گفتم بحث مهاجرت رو خیلی بهش علاقه داشتم ولی الان میبینم خونوادم رو ترک کردن سخته. میشه با توجه به این چیزایی که گفتم راهنماییم کنید خیلی ممنونم ببخشید که طولانی شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میزان حقوق برات مهمه قطعا پرستاری

اما اگه زندگی میخوای که تایم فراغت بیشتری داشته باشین فرهنگیان فقط هردو به علاقه نیاز داره ببین هرکدوم رو بدون علاقه بری وسط کار کم میاری

گروه نارنجی 🍊 ما میتوانیم ،وزن هدف ۶۳

خیلی ممنونم از همتون 

در کل صبور و آرومم از نظر فیزیکی هم فکر میکنم بتونم از پس پرستاری بر بیام ولی با بچه ها هم خوبم و نمیدونم کدوم رو بیشتر دوست دارم و علاقم چی هست.خونوادم اصرار دارن روی فرهنگیان توی فامیل های خودم خانوم های فرهنگی هستن ولی هیچ تفاوتی با خانوم های خونه دار ندارن هر دو به شدت وابسته همسرشون هستن من دوست دارم کمی مستقل باشم( لطفا منظورم رو اشتباه نگیرید هر دو کار برای من با ارزشن منظورم از نظر پیشرفت تو زندگی و شخصیتشون هست)