2777
2789

من به شخصه فیزیک رو بیشتر دوست داشتم اما خب برای تدریس دانشگاهی اکثر رشته ها ریاضیات دارن فکر کنم واسه حق التدریس استاد دانشگاه تو مقاطع بالاتر بهتر کار باشه واسه ریاضی

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
من به شخصه فیزیک رو بیشتر دوست داشتم اما خب برای تدریس دانشگاهی اکثر رشته ها ریاضیات دارن فکر کنم وا ...

فیزیک هم ریاضی زیاد داره 

میشه بپرسم رشتتون چی بوده 

پس ریاضیات کاربرد بزارم اولویت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیزیک هم ریاضی زیاد داره  میشه بپرسم رشتتون چی بوده  پس ریاضیات کاربرد بزارم اولویت  ...

من داروسازی خوندم ولی المپیاد فیزیکی بودم هر چند موفقیتی کسب نکردم توش 

آره بنظرم ببین اکثر رشته ها ریاضی دارن تو دوران کارشناسی و مطمئنا واسش استاد میخوان مثلا فوق لیسانس یا دکتری بگیری میتونی تو دانشگاه تدریس کنی البته شرایط هم موثره 

هر دوتاش تدریس کنکوری میتونی داشته باشی

کدومو بیشتر دوست داری؟

من داروسازی خوندم ولی المپیاد فیزیکی بودم هر چند موفقیتی کسب نکردم توش  آره بنظرم ببین اکثر رش ...

خودم فیزیک دوس دارم فیزیکم خوبه 

ولی از بازار کارش میترسم بیکار بشم

فقط فیزیک و ریاضیات کاربرد و آمار احتمال قبولیم هس

خودم فیزیک دوس دارم فیزیکم خوبه  ولی از بازار کارش میترسم بیکار بشم فقط فیزیک و ریاضیات کاربر ...

آمار و ریاضیات تو دانشگاه بهتر میشه تدریس کرد فیزیک محدودتره

اما پیشنهادم بهت اینه که بری دنبال علاقه ات اگه خیلیییییی فیزیک با ریاضی واست فرق داره فوقش موسسه کنکوری میزنی یا تو مدارس و کنکوری درس میدی یا تو دانشگاه رشته های فیزیک مدرسش میشی

سالی که من کنکور دادم خانواده ام گیر دادن فقطططططط شهر خودمون منم عشق پزشکی بودم واسه خاطر اونا پزشکی شهر خودم و بعد داروسازی رو زدم درصورتیکه شهر دیگه میزدم قبول بودم ۷ سال میگذشت و من تا آخر عمرم رشته ای که دوست داشتم رو خونده بودم و توش کار میکردم ولی خب نشد واسه من خیلی فرق داشت علاقه ام اگه خیلی فرق نداره بازار کار رو در نظر بگیر 

ببین اگه علاقه نداشته باشی سخت بهت میگذره ولی اصولا کسایی که فیزیک دوست دارن ریاضی هم اوکی هستن

آمار و ریاضیات تو دانشگاه بهتر میشه تدریس کرد فیزیک محدودتره اما پیشنهادم بهت اینه که بری دنبال علا ...

هردوش علاقه دارم ولی فیزیک بیشتر 

از نظر بازار کار هم دوتاش علوم پایس زیاد فرقی نداره 

حکیم سبزواری کامپیوتر و عمران شاید بیارم ولی فردوسی دانشگاهش بهتره 

هردوش علاقه دارم ولی فیزیک بیشتر  از نظر بازار کار هم دوتاش علوم پایس زیاد فرقی نداره  ح ...

معماری چی؟ دخترونه تره....بخدا نمیخوام تفکیک جنسیتی بزارم ولی کلا معماری خیلی خوبه

واییی سخت شد دیگه 

من نمیدونم دیگه عمران و ریاضی و فیزیک و کامپیوتر

هر دوتاش مهمه هم رشته هم دانشگاه 

یه استادی داشتیم میگفت مثلا شیمی شریف بخونید خیلی بهتره تا رشته پیراپزشکی دانشگاه شهر خودتون ولی بین دوتا شهر که خیلی فرق نداره رشته بهتره رو درنظر بگیرید چون در آینده رشته باعث شاغل شدنتون میشه نه دانشگاه مگراینکه دانشگاه خیلی شاخ باشه

معماری چی؟ دخترونه تره....بخدا نمیخوام تفکیک جنسیتی بزارم ولی کلا معماری خیلی خوبه واییی سخت شد دیگ ...

فردوسی فقط همین سه تا رشته میتونم برم 

حکیم سبزواری اکثر شو میارم معماری هم در میاد 

ولی موندم فردوسی فیزیک شو برم یا رشته های خوب حکیم سبزواری

هر کدوم بیشتر علاقه دارین لطفا بگین چطور فیزیکتون خوبه🥲

علاقم فیزیکه ولی بازار کار نداره 

چطور فیزیکم خوبه ینی چی بگم😐😂

کل مبحثاش قویم فقط مدار اینا متوسطم 

فردوسی فقط همین سه تا رشته میتونم برم  حکیم سبزواری اکثر شو میارم معماری هم در میاد  ولی ...

خیلی سخته ولی رشته رو بزار اولویت 

فیزیک بری کار نباشه چه فایده بعدم رشته های علوم‌پایه یذره خشک و بی روحن ولی خب مهندسیا فکر کنم هم دوران تحصیل هم شغلشون بهتر باشه اینارو زنگ بزن از چند تا مهندس بپرس ببین اونا هم نظام مهندسی دارن برو نظام مهندسی ببین درآمد و شغل واسه کدوم رشته ها بیشتره یا از کسی بپرس

همینجوری انتخاب نکن