2777
2789
عنوان

از مرز خسروی بیاید...

1590 بازدید | 37 پست

ازدیروز ساعت ۲بعدازظهر راه افتادم،بکوب هم گازدادم وبدون استراحت اومدم،هنوز ۲۰ کیلومتری مرزمهران هستم،ترافیک سنگین وایست کامل

از دیروز تا الان نخوابیدم....

به فامیلاتون بگید ازمرز خسروی بیان اذیت نشن

احترام احترام میاره....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

التمااااس دعاها مرزهای دیگه میگن اونور ماشین نداره آخه

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
ما دوس داشتبم از اونجا بریم ولی خب میگن امکانات مهران بهتره و میارزه به شلوغیش نمیدونم هنوز چیکار ک ...

ببین الان تازه اوج خلوتیشه،میگم ۲۰ کیلومترمونده به مهران ترافیکه ونمیشه رفت جلو،طاقت گرما واعصاب خوردی وترافیکو داری

بپرس ببین خسروی چه طوره ازاونجا برید

احترام احترام میاره....
ببین الان تازه اوج خلوتیشه،میگم ۲۰ کیلومترمونده به مهران ترافیکه ونمیشه رفت جلو،طاقت گرما واعصاب خور ...

ما پارسال از خسرویم رفتیم همین بود بعدشم به زور یه جایی پارک کردیم ماشینو دور تر کلی پیاده و کلی ماشین خلاصه رسیدیم به توده مرز کلی پشت هر کدوم از درا نگهداشتن خیلی طول کشید تا رفتیم اونور، امسال میگیم از مهران بیاییم، نمیدونم چیکار کنیم، خودمم بچه کوچیک دارم، سه شنبه قراره راه بی افتیم

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
اونوقت واجبه با بچه کوچیک بری؟؟؟ امام حسین گفته هر سال بیا ؟

عزیزم اینطور حرف زدن اصلا درست نیست 

شما نمیتونی برا کسی تعیین تکلیف کنی 

هر کسی اختیار خودشو داره

خدایا شکرتتتتتتت