2777
2789
عنوان

داداشم گربه میاره خونه فقط😫

301 بازدید | 29 پست

من از دست این داداشم روانی شدم ۱۰ سالشه عاشق گربس

هرررگربه ای ببینه میاره خونه خودشم نوزاد خوشگل مشخصه شیرخواره

خودمون ی گربه داریم ۴ سالشه از بچگی پیشمون بوده خودمم عاشقشم ولی هرگربه بیاد خونمون این ناراحت میشه تا چن روزم خونه نمیاد افسرده میشه اصن دعوا میکنه

چیکار کنم نیاره؟؟؟؟خیلی دلم میسوزه واسشون🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم گربه ی همسایمونو تو دستم دید تا چن هفته جدی جدی انگار حالش بد بود

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
واقعا چطور میتونین سگ و گربه تو خونه ها تون بیارین اه خدا🤢

با رعایت بهداشتی و تمیزی اینا

وگرنه ماهم وسواسیم دیگه کاریه ک شده ایناهم برکت میارن ب چشم خودم دیدم

نمیدونم ولی بزار به اون حیوون های زبون بسته یه غذایی بده اون ها خیلیی گناه دارننن

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻
پسر منم گربه ی همسایمونو تو دستم دید تا چن هفته جدی جدی انگار حالش بد بود

اخی🥺🥺مشکل ما اینجاست هرررگربه ای ببینه خودشم کوچولو میاره خونه

میندازیمش بیرون داداشم خودشو میکشه گریه زاری میکنه

میگم هزاران گربه تو خیابونه باید اونارم جمع کنیم انگار ن انگار...

الان دارم مامانمو درک میکنم و میبینم از دست من آرامش نداره من ۱۳ سالمه هر چند وقت یه بار بچه گربه از وسط خیابون جمع میکنم کنه هاشونو میگیرم میبرم حموم غذا میدم دامپزشکی میبرم بعد واگذار میکنم بعد جالبیش اینه سگم از گربه میترسه😂

نمیدونم ولی بزار به اون حیوون های زبون بسته یه غذایی بده اون ها خیلیی گناه دارننن

میدیم غذا میدیم ولی گربمون خیلی میخوره خب تو اون موندیم خودشم چاق

اصلا سخته واقعا چند تا گربه نگه داشتن

الان دارم مامانمو درک میکنم و میبینم از دست من آرامش نداره من ۱۳ سالمه هر چند وقت یه بار بچه گربه از ...

اخی عزیزمم🥺🥺اتفاقا خودمم عاشق حیواناتم ولی نگهداریشم یکمی سخته

و اوناهم احساسات دارن

منم دلم نمیاد گربم ناراحت بشه ک بجز خودشم کسی خونمون باشه

اخی🥺🥺مشکل ما اینجاست هرررگربه ای ببینه خودشم کوچولو میاره خونه میندازیمش بیرون داداشم خودشو میکشه ...

منم مث داداشتم😑

خودم گربه دارم و عاشقشم ولی گربه کوچیک ببینم که مامان نداره میارمش پیش خودم و برای واگذاری میذارمش توی دیوار ، البته مینویسم که نژاد نداره ولی تا زمانی که سر پرست براش پیدا نشه پیش خودم نگهسون میدارم 

گربم خیلی حسوده ، یه سال و نیمشه

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
اره خدایی هر گربه ببینه میاره میبینیم نره😂😂

برای همونه گربه های نره های بزرگ قاتل گربه های نر های کوچیک تا نکشن ول نمیکنن 

عشق من مثل مرگه هیچوقت دوبار اتفاق نمیفته◌🧡◌