2777
2789
عنوان

قندون و چای دان و اسکان و قوری رو میزارین روی کابینت یا داخل کابینت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 35 پست
عزیزم حوله هام آویزون نمیکنم که ی کشو‌دارم فقط  دستمال و حوله گذاشتم ظرفام وقتی خشک میکنم جم می ...

درسته مام ۳نفریم ۳تا قاشق گذاشتم تو جاقاشقی.با یدونه کفگیر کوچولو.و یدونه کارت آشپزخونه که برای سیب زمینی و پیاز راحت بردارم پوست بگیرم.شما اینارو میزاری داخل کابینت؟اون وقت سختتون نیست؟؟؟؟من چرا پس سختمه؟بعدش آنقدر آشپزخونه شلوغ میشه تا ۱۲شب سرپا هستم مشغول مرتب کردن.دوباره فردا همون طور شلوغ میشه.

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

۲تا پلو خوری ۲تا خورشت خوری ۲تا ماست خوری ۲تا لیوان اینارو میزارم رو کابینت که برام راحت باشه.ولی یهو شلوغ میشه دیگه جمع کردنش سخت میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته مام ۳نفریم ۳تا قاشق گذاشتم تو جاقاشقی.با یدونه کفگیر کوچولو.و یدونه کارت آشپزخونه که برای سیب ...

نه منم دم دست دارم ولی مثلا هر چی استفاده کنم زود میشورم مثلا قابلمه میشورم خشک میکنم میزارم سر جاش تو کابینت یا ابکش...مثلا من خونه خواهر همسرم میرم میبینم روی تمام سنگ کابینتاش وسیله هست ولی من وسیله۸نمیزارم  کنار ظرفشوییم همیشه پر ظرف مثلا غذا درست میکنه هر چی استفاده می‌کنه بلافاصله نمیشوره میزاره جم میشن من ب شوهرم میگم خونه خواهرت میرم انقد که ظرف میشورم خسته میشم واقعنم خسته کننده است 

نه منم دم دست دارم ولی مثلا هر چی استفاده کنم زود میشورم مثلا قابلمه میشورم خشک میکنم میزارم سر جاش ...

ثواب داره گلم.اشکال نداره.ثوابشو میتونی یواشکی توی دلت نیت کنی هدیه به امام حسین قربت الی الله.

پس ظرفای دم دستی رو خشک میکنین و برمیداری ن دوباره میزارین داخل کابینت؟؟؟؟

ثواب داره گلم.اشکال نداره.ثوابشو میتونی یواشکی توی دلت نیت کنی هدیه به امام حسین قربت الی الله. پس ...

وای منم همینم.همش خواهر شوهرم ظرف میشوره وقتی میان خونه ما.ولی من همش میگم نش ورین گوش نمیدن طفلک ها.حالا دونستم چقدر کارم بد بوده.ای وای

ثواب داره گلم.اشکال نداره.ثوابشو میتونی یواشکی توی دلت نیت کنی هدیه به امام حسین قربت الی الله. پس ...

فدات ....آره میزارم تو آبچکان که بالای ظرفشوییه قابلمه و آبکش و اینام داخل کابینت پایین 

وای منم همینم.همش خواهر شوهرم ظرف میشوره وقتی میان خونه ما.ولی من همش میگم نش ورین گوش نمیدن طفلک ها ...

نه اخه میدونی عزیزم من جایی میرم حقیقت دوست ندارم همش بشورم بسابم تو پذیرایی کمک میکنم ولی دیگه همش ظرف بشورم خسته میشم خونمم میان همه کارام خودم میکنم حتی سفره انداختن اونا میشینن 

فدات ....آره میزارم تو آبچکان که بالای ظرفشوییه قابلمه و آبکش و اینام داخل کابینت پایین 

خب آبچکان شلوغ نمیشه که بالای ظرفشویی یه؟مهمون اومدنی سختتون میشه باید زود جمع کنین

نه اخه میدونی عزیزم من جایی میرم حقیقت دوست ندارم همش بشورم بسابم تو پذیرایی کمک میکنم ولی دیگه همش ...

ماشاالله زرنگی ین دیگه.معلومه ازتون.ولی آدم خسته میشه.دیگه چیکار میشه کرد.هرروز که نمیان.زن داداش خوبی هستین براشون

خب آبچکان شلوغ نمیشه که بالای ظرفشویی یه؟مهمون اومدنی سختتون میشه باید زود جمع کنین

نه اصلا....مهمونم میاد همون موقع که ظرفا رو میشورم ی پارچه بزرگ دارم میچینم روی اون خشک میکنم میزارم سر جاش خیلی راحت 

پس َحوله خشک کن دست ندارین آشپزخونه دستتون با چی خشک میکنین.جا لیوان چی؟که۶تایی لیوان برعکس میزارین ...

هیچکدوم ندارم 

از اشپزخونه شلوغ متنفرم همه چیز باید داخل کابینت باشه مایع ظرفشویی همون جوری که میخرم میزارم تو سینک دیگه 

لیوانها همه تو کابینت خودشونه تمام ادویه ها داخل کابینته از قرار دادن چیزی روی کابینت بدم میاد سر جهازم نزاشتم مامانم برام پاسماوری بخره

هیچکدوم ندارم  از اشپزخونه شلوغ متنفرم همه چیز باید داخل کابینت باشه مایع ظرفشویی همون جوری که ...

ینی مثلا حتی ۱قاشق دم دست هم نمیزارید بمونه؟

و اینکه ظرفهای خودتون با ظرفای مهمون فرق داره؟