2777
2789

برام سوال ه که چطور تو آشپزخونه هیچی نیست و مرتبه

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی یدونه لیوان که بخواین آب بخورین یا یدونه قاشق که غذا بچش ین چی؟اینطوری سخت نیست؟چه کاریه خب آدم دم دست بزاره سریع برداره.اذیت نمیشین؟؟؟؟؟

حتی یدونه لیوان که بخواین آب بخورین یا یدونه قاشق که غذا بچش ین چی؟اینطوری سخت نیست؟چه کاریه خب آدم ...

کارت ک تموم بشه برمیداری دیگه موقع پختن ک لازمه

بعدش یسریا دوتا اشپزخونه دارن یکی پشته برای پختو پز

یکی نماییه تودیده

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
البته مرتب هر کدوم سر جای خودش کلا دوسندارم آشپزخونه شلوغ باشه 

پس َحوله خشک کن دست ندارین آشپزخونه دستتون با چی خشک میکنین.جا لیوان چی؟که۶تایی لیوان برعکس میزارین که آبش بره و خشک شه اونم ندارین؟جا ریکا چی که به کاشی زده باشین ظرف بشورین

کارت ک تموم بشه برمیداری دیگه موقع پختن ک لازمه بعدش یسریا دوتا اشپزخونه دارن یکی پشته برای پختو پز ...

همه که ۲تا ندارن میری آشپزخونه خلوته و تمیز.

کارت ک تموم بشه برمیداری دیگه موقع پختن ک لازمه بعدش یسریا دوتا اشپزخونه دارن یکی پشته برای پختو پز ...

اونطوری دست درد میگیریم خدایی نکرده.دسمال قوری و کتری که دستتون نسوزه چی؟حتما اونم میزارین داخل کابینت؟؟؟؟؟؟

پس َحوله خشک کن دست ندارین آشپزخونه دستتون با چی خشک میکنین.جا لیوان چی؟که۶تایی لیوان برعکس میزارین ...

عزیزم حوله هام آویزون نمیکنم که ی کشو‌دارم فقط  دستمال و حوله گذاشتم ظرفام وقتی خشک میکنم جم میکنم نمیزارم ظرف زیاد بیرون باشه مثلا بعضی جاها میرم یک عالمه قاشق و چاقو و چنگال و...تو جاقاشقی اویزون بعد خانوادع دونفره است یا ی عالمه کفگیر ملاقه آویزون اونجوری خوشم نمیاد هر موقع خونه خواهرم میرمم همه رو جم میکنم براش ولی دفه بعد باز شلوووووغ درصورتیکه اونام سه نفرن