2777
2789
عنوان

سفر با پیکان وانت

717 بازدید | 24 پست

میشه بنظرتون مثلا مسافت ۱۲ساعت رو ولی مثلا اروم اروم دو روز تو راه بودن هر دوساعت استراحت کردن؟؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

خسته کنندست من‌کلا با ماشین دوست ندارم 

تا قم رفتیم کلافه شدم 🤕🤕

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
خسته کنندست من‌کلا با ماشین دوست ندارم  تا قم رفتیم کلافه شدم 🤕🤕

پیکان وانت دارید؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیکان وانت دارید؟

نه عزیزم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
اگ دونفرباشین میشه بابچه خیلی سخت میشه ماخودمون وانت داریم تاخونه مادرم چهل دقه راهه میریم تااونجا ب ...

ی پسر بچه سه ساله دارم اذیت نمیکنه تو ماشین فقط از خراب شدنش میترسم چون اولین سفرمونم هست یکم نگرانم

ی پسر بچه سه ساله دارم اذیت نمیکنه تو ماشین فقط از خراب شدنش میترسم چون اولین سفرمونم هست یکم نگرانم

ن عزیزم نگران نباش اصلا ب چیزای منفی فک نکن اصلا فقط ب این فک کن ک بسلامتی میرین وبرمیگردین سفر بخوشی باشه گلم 

ن عزیزم نگران نباش اصلا ب چیزای منفی فک نکن اصلا فقط ب این فک کن ک بسلامتی میرین وبرمیگردین سفر بخوش ...

خیلی ممنون لطف دارید انشالله ❤️❤️❤️

فداتشم صدقه وایت الکرسی یادت نره اصلا😉❤️

اره حتما 

خیلی میترسم 

شوهرم بار اولشه میخواد بره جاده بیرون از شهر 😑😑

اره حتما  خیلی میترسم  شوهرم بار اولشه میخواد بره جاده 😑😑

نترس گلم بااحتیاط برین اول ماشینو ترمز و روغنشو  چراغوواین جور چیزارو حتما چک کنین بعدش باامید بخدا و ارام حرکت کنین شوهرت دست وفرمونش خوبه؟

نترس گلم بااحتیاط برین اول ماشینو ترمز و روغنشو  چراغوواین جور چیزارو حتما چک کنین بعدش باامید ...

چند بار بردیم مکانیکی فردام چند جا میبره شوهرم انشالله که سالم باشه اخه میدونید چون پیکان وانته یکم میترسونم شاید اگه پراید بود یا ی مدل سواری دیگه انقد نمیترسیدم.البته یکم فوبیای مسافرتم دارم چند بار با اتوبوس رفتم همش ترس داشتم 

شما سفر رفتید با پیکان وانت؟

اره خداروشکر خوبه 

اره فامیل ما داشتن راحت وسایلو عقب جا میدادن ولی خوب واسه سفر سواری بهتره خستگیش کمتره

من خستگیش برام خیلی مهم نیس انقد بدون ماشین بودم واقعا الان فقط دوست دارم باهمین ماشین مدل پایین برم همه جا .ولی خوب تا الان استرس نداشتم الان کع وقتش رسیده میترم😑🥺

چند بار بردیم مکانیکی فردام چند جا میبره شوهرم انشالله که سالم باشه اخه میدونید چون پیکان وانته یکم ...

وقتی چک کنین دیگ ترس نداره عزیزدلم نگران نباش اتفاقا وانت از پرایدواینامحکم تره وامن تر باور کن خداروشکر ک دست فرمونش خوبه دیگ نترس راستش چرادروغ بگم ما تاالان ک ۸ ساله ازدواج کردم باهمسرم سفرنرفتیم قسمت نشده اما پارسال درحد یک روز  همسرم توباربری کارمیکنه دروکابینت بردیم واسه مشتری  شمال همون ک گذاشتیم برگشتیم حالااگه خداقسمت کنه یکی دوهفته دیگ قراره بریم😂