عسل۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 637 عنوان مریضی مردونه 92 بازدید | 12 پست شوهرم پوست اونجاش زخم شده فکرکردم عرق سوزشده یاسرکارش خاک چوب بوده باشلوارجین هم کارکرده اینجوری شده پماداکسیدوزنگ تویخچال داشتم بهش دادم زد روزخمش میگه کلا زخمم کنده شده..چیکارکنم بنظرتون روغن زیتون یانارگیل بهش بدم استفاده کنه؟؟؟؟ 1402/06/04 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرینازتون عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2189 چرا هرکاری میکنم مغزم منحرف نشه نمیشه🤣🤣 کاربری دست چند نفره
نخودچی1403 عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 25237 روغن شترمرغ برای زخم وکبودی و....پوست بهترینه. بگیر خونه داشته باش.زینگ اکسید برای جای جوش یا زخم بسته هست نه تازه خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانىات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲
عسل۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 637 ببین شاید تبخال داشته خشک شده پوستش ریخته میگه تبخال نیست یه قسمت خیلی بزرگ گرفته خیلیم درد داره بیچاره.میگه ممکنه قارچ باشه؟؟؟
عسلمasal عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 791 چرا هرکاری میکنم مغزم منحرف نشه نمیشه🤣🤣 به منم بگوازچه لحاظ انحراف داره
عسل۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 637 روغن شترمرغ برای زخم وکبودی و....پوست بهترینه. بگیر خونه داشته باش. زینگ اکسید برای جای جوش یا زخم ... مرسی.کاش امروزمیدونستم میگرفتم بنده خدا ازصب توخونس درد میکشه روش نمیشه بریم دکترمیگفت بروویتامین ا د بگیر گفتم واسه خشکی پوست دسته
sssssahel عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1157 میگه تبخال نیست یه قسمت خیلی بزرگ گرفته خیلیم درد داره بیچاره.میگه ممکنه قارچ باشه؟؟؟ بببین پس حتما فردا پیش یه متخصص پوست برین خودشون راهنمایی میکنن
نخودچی1403 عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 25237 روغن شترمرغ برای زخم وکبودی و....پوست بهترینه. بگیر خونه داشته باش. زینگ اکسید برای جای جوش یا زخم ... پماد مترونیدازول برای رفع عفونت فردابرن دکتر. تا مشخص شه ودارو پمادتجویز خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانىات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲
عسل۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 637 چرا هرکاری میکنم مغزم منحرف نشه نمیشه🤣🤣 خخخ نه عزیزم شوهرم خیلی کمرووخجالتیه ازینکارا نمیکنه بعدش امارش دستمه کارش سیاره این چندروزه همش سرکاربوده نزدیک خونمون خخخخ
عسل۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 637 پماد مترونیدازول برای رفع عفونت فردا برن دکتر. تا مشخص شه ودارو پمادتجویز&n ... اره منم بهش میگم روش نمیشه خیلی خجالتیه
پرینازتون عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2189 به منم بگوازچه لحاظ انحراف داره تعلیق میشم ولی تو توضیحات استاتر هست کاربری دست چند نفره