2777
2789
عنوان

مریضی مردونه

92 بازدید | 12 پست

شوهرم پوست اونجاش  زخم شده فکرکردم عرق سوزشده یاسرکارش خاک چوب بوده باشلوارجین هم کارکرده اینجوری شده پماداکسیدوزنگ تویخچال داشتم بهش دادم زد روزخمش میگه کلا زخمم کنده شده..چیکارکنم بنظرتون روغن زیتون یانارگیل بهش بدم استفاده کنه؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن شترمرغ برای زخم وکبودی و....پوست بهترینه. بگیر خونه داشته باش.

زینگ اکسید برای جای جوش یا زخم بسته هست   نه تازه 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

روغن شترمرغ برای زخم وکبودی و....پوست بهترینه. بگیر خونه داشته باش. زینگ اکسید برای جای جوش یا زخم ...

مرسی.کاش امروزمیدونستم میگرفتم بنده خدا ازصب توخونس درد میکشه روش نمیشه بریم دکترمیگفت بروویتامین ا د بگیر گفتم واسه خشکی پوست دسته

روغن شترمرغ برای زخم وکبودی و....پوست بهترینه. بگیر خونه داشته باش. زینگ اکسید برای جای جوش یا زخم ...

پماد مترونیدازول برای رفع عفونت  فردا

برن دکتر.  تا مشخص شه  ودارو  پمادتجویز 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

چرا هرکاری میکنم مغزم منحرف نشه نمیشه🤣🤣

خخخ نه عزیزم شوهرم خیلی کمرووخجالتیه ازینکارا نمیکنه بعدش امارش دستمه کارش سیاره این چندروزه همش سرکاربوده نزدیک خونمون خخخخ