2777
2789
عنوان

خودشیرینیه؟

227 بازدید | 19 پست

دوستان من دانشگاه میرم همیشه تو کلاسا فعالیت دارم چ حضوری چ مجازی داداشم بهم میگه حالا بقیه میگن چقد خودشیرینه بنظرتون اینجوری فک میکنن؟😐

مثلا تو یکی از کلاسای مجازی هیچکس استاد ک سوالو اینا میپرسه جواب نمیده فقط من تنها جوابشو میدم

من واقعا قصدم خودشیرینی و نمره نیس وقتی فعالیت دارم بیشتر یاد میگیرم

بـِـــ آرِزوهـامــ قـــولِ رســـیدن دادمــ😉🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

من هم فعالیت دارم 

فقط بخاطر نمره

همکلاسیام هم هر فکری می‌کنند مهم نیست فداسرم

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیداو عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

آفرین کار خوبی میکنی بذار بقیه هرچی میخواین بگن

میدونی چقدر خوبه تو چشم استاد باشی و دید خوبی بهت داشته باشه؟ وقتی میتونی عالی باشی از ترس حرف بقیه نرو توی انزوا

قشنگ فعالیت کن

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

بهترین کار و میکنی واقعا نمی دونم چرا بعضی ها درس نخوندن رو حتی شاخ بودن میدونن و درس خوندن  و فعال بودن  رو مسخره میکنن 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
آفرین کار خوبی میکنی بذار بقیه هرچی میخواین بگن میدونی چقدر خوبه تو چشم استاد باشی و دید خوبی بهت د ...

❤❤😊

یکی از دلایلشم اینه ک میخام تو محیط مختلط عادت کنم و اجتماعی تر بشم مثلا قبل از دانشگاه تو کلاسا فعالیت نداشتم اما الان چون شغل آیندم بین مرداست میخام عادت کنم 

بهترین کار و میکنی واقعا نمی دونم چرا بعضی ها درس نخوندن رو حتی شاخ بودن میدونن و درس خوندن  و ...

دقیقا منم درک نمیکنم خودشون نمیخونن زورشون میگیره کسی هم درس بخونه ک میشه خودشیرین

❤❤😊 یکی از دلایلشم اینه ک میخام تو محیط مختلط عادت کنم و اجتماعی تر بشم مثلا قبل از دانشگاه تو کلا ...

آفرین خیلیم تاثیر داره

من فعال بودم کلی استادا کمکم میکردن حتی تا جلسه دفاع هوامو داشتن و همیشه با من بهتر رفتار میکردن

دانشجوی فعال خیلی خوبه روابط اجتماعی هم خیلی بهتر میشه راست میگی

موفق باشی ادامه بده بقیه رو ول کن❤❤😊

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔