مادرشوهر من اصلا حریم خصوصی حالیش نیست،تا ته یخچالمو امروز گشت،قبلن که نزدیک بودیم این اتفاق زیاد میوفتاد ولی الان دور شدیم یادم رفته بود این کاراش،باز اوند و این کارو کرد،نمیدونم من حساسم یا واقعا اشتباهه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فقط زمانی که یخچالمو تر و تمیز کردم دوست دارم ببینه کلا دوست دارم وقتی وسایل یخچال رو سر چیدمان اصلیش مرتب کرده باشم بیات البته خودش کم پیش میات ولی من متاسفانه تو یخچالشون پلاسم 😐
فک کنم شما عروس دارین😉خونه هر کس برا خودشه،و هر کس حریم خصوصی داره،حتی پدر مادر نباید کمد و اتاق بچه رو بی دلیل بگردن قبل ازدواج چه برسه به خونه زندگی عروس
من حرصامو خوردم قبلا خیلی زیاد،ولی الان به این نتیجه رسیدم خوبیاشو ببینم، با اخلاقایی که دوست ندارم کنار بیام بزارم پای دلسوزی یا حداقل بزرگش نکنم،وگرنه فقط خودمو خسته و افسرده می کنم
نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)