2777
2789
عنوان

اگه مادر شوهرتون توی یخچالتونو بگرده ناراحت میشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 66 پست
عجب ادمیه .. چق بدممم میاد ، حالا من با خانواده شوهرم زندگی میکنم اتاقم حموم داره یخچال داره ... اصل ...

خدارو شکر ازم دور شده ولی همین چند روزم که میاد اذیت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط زمانی که یخچالمو تر و تمیز کردم دوست دارم ببینه کلا دوست دارم وقتی وسایل یخچال رو سر چیدمان اصلیش مرتب کرده باشم بیات البته خودش کم پیش میات ولی من متاسفانه تو یخچالشون پلاسم 😐

نه خونه پسرشه

فک کنم شما عروس دارین😉خونه هر کس برا خودشه،و هر کس حریم خصوصی داره،حتی پدر مادر نباید کمد و اتاق بچه رو بی دلیل بگردن قبل ازدواج چه برسه به خونه زندگی عروس

فک کنم شما عروس دارین😉خونه هر کس برا خودشه،و هر کس حریم خصوصی داره،حتی پدر مادر نباید کمد و اتاق بچ ...

نه بخدا بچه ندارم.

آره ولی من ناراحت نمیشم

شما هم اینجا نظر خواستی ومن نظرمو گفتم .

قلبت هرشکلی باشد دنیا آنگونه به چشمت میاید❤️
چقدر خوبه که کنار میای خودتو اذیت نمیکنی

من حرصامو خوردم قبلا خیلی زیاد،ولی الان به این نتیجه رسیدم خوبیاشو ببینم، با اخلاقایی که دوست ندارم کنار بیام بزارم پای دلسوزی یا حداقل بزرگش نکنم،وگرنه فقط خودمو خسته و افسرده می کنم 

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)