2777
2789
عنوان

اگه مادر شوهرتون توی یخچالتونو بگرده ناراحت میشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 66 پست
ترشی،کم بود چون ببینه برمیداره میاره نخواستم بیاره

اهاا ....‌ عیبی نداره دفه بعد بقول دوستمون اگ دیدی رف طرف یخچال برو جلوش بگو چی لازم دارین بدم خدمتتون یا بگو شما لطفا استراحت کنید دلم نمیخاد مهمونم اذیت شه خودم هرچی بخایین میذارم 

فضامجازیه ولی قلبا واقعیه احساسا واقعیه پس چه خوبه قبل اینکه حرفی بزنیم به احساس طرف هم کمی فکر کنیم..😚🍃اگر گاهی باهم اختلاف نظر پیدا کردیم نیازی نیس هاری بگیریم 🙃 ب نظر دیگران احترام بذاریم ⁦👌🏻⁩🌺و دیگران رو قضاوت نکنیم ⁦❤️⁩ تبعیض و نژاد پرستی ممنوع همه از یک جنس ساخته شدیم و عاقبت همه بسوی خاک است.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من چند باز خونه داداشم فریزرشو چک کرد وقتی ک خونه نبودن و همیشه کسری هاشونو میخرید بسته بندی م ...

نه عزیزم این اینجور نیست،کشو لباس زیرم میره کم کسر اونجارو که نمیخواد جبران کنه😅😅

نه عزیزم این اینجور نیست،کشو لباس زیرم میره کم کسر اونجارو که نمیخواد جبران کنه😅😅

فحش بنویس بزار رو چیزا😂دیگه فضولی نکنه پس

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

کارش کاملا غلط ولی بعضیا سن بالان این کاروبد نمیدونن ک برن سر یخچال پسرشون‌دیگه چیکار میشه کرد

سنش بالا نیست خیلی ۵۷سالشه،اره واقعا لعنت بر این فرهنگ بد

عجب ادمیه .. چق بدممم میاد ، حالا من با خانواده شوهرم زندگی میکنم اتاقم حموم داره یخچال داره ... اصلا پیش نیومده از عمد بخاد بگرده ، اگ چیزی لازم داشته باشه میبره از یخچال اکا ماشاالله با یک نگاه همه چیو میبینه همینم عصبیم میکنه واقعا خدا صبرت بده 

فضامجازیه ولی قلبا واقعیه احساسا واقعیه پس چه خوبه قبل اینکه حرفی بزنیم به احساس طرف هم کمی فکر کنیم..😚🍃اگر گاهی باهم اختلاف نظر پیدا کردیم نیازی نیس هاری بگیریم 🙃 ب نظر دیگران احترام بذاریم ⁦👌🏻⁩🌺و دیگران رو قضاوت نکنیم ⁦❤️⁩ تبعیض و نژاد پرستی ممنوع همه از یک جنس ساخته شدیم و عاقبت همه بسوی خاک است.... 
ایندفعه رفت سر یخچالتون برو حلوش بگو چی لازم دارین بهتون بدم

در نبود من این کارو میکنه،امروز صبح ساعت ۶ که من خواب بودم این کارو کرد،البته بیدار بودم فک میکرد خوابم