مادرشوهر من اصلا حریم خصوصی حالیش نیست،تا ته یخچالمو امروز گشت،قبلن که نزدیک بودیم این اتفاق زیاد میوفتاد ولی الان دور شدیم یادم رفته بود این کاراش،باز اوند و این کارو کرد،نمیدونم من حساسم یا واقعا اشتباهه
فضامجازیه ولی قلبا واقعیه احساسا واقعیه پس چه خوبه قبل اینکه حرفی بزنیم به احساس طرف هم کمی فکر کنیم..😚🍃اگر گاهی باهم اختلاف نظر پیدا کردیم نیازی نیس هاری بگیریم 🙃 ب نظر دیگران احترام بذاریم 👌🏻🌺و دیگران رو قضاوت نکنیم ❤️ تبعیض و نژاد پرستی ممنوع همه از یک جنس ساخته شدیم و عاقبت همه بسوی خاک است....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم این اینجور نیست،کشو لباس زیرم میره کم کسر اونجارو که نمیخواد جبران کنه😅😅
فحش بنویس بزار رو چیزا😂دیگه فضولی نکنه پس
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
نه عزیزم این اینجور نیست،کشو لباس زیرم میره کم کسر اونجارو که نمیخواد جبران کنه😅😅
عجب ادمیه .. چق بدممم میاد ، حالا من با خانواده شوهرم زندگی میکنم اتاقم حموم داره یخچال داره ... اصلا پیش نیومده از عمد بخاد بگرده ، اگ چیزی لازم داشته باشه میبره از یخچال اکا ماشاالله با یک نگاه همه چیو میبینه همینم عصبیم میکنه واقعا خدا صبرت بده
فضامجازیه ولی قلبا واقعیه احساسا واقعیه پس چه خوبه قبل اینکه حرفی بزنیم به احساس طرف هم کمی فکر کنیم..😚🍃اگر گاهی باهم اختلاف نظر پیدا کردیم نیازی نیس هاری بگیریم 🙃 ب نظر دیگران احترام بذاریم 👌🏻🌺و دیگران رو قضاوت نکنیم ❤️ تبعیض و نژاد پرستی ممنوع همه از یک جنس ساخته شدیم و عاقبت همه بسوی خاک است....