2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمیتونم جنگ رو فراموش کنم

اصلا نمیتونم 

هیچ حسی به مردم این کشور  ندهرم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

باور کنید تمام هیئات مذهبی مردمی خیریه هم دارند .چرا کسی عکس آنتالیا میزاره نمیگید میدادی به فقیر .درصورتی که کسی حج میره باید خمس زکاه بدهی و‌..همه رو رفع ورجوع کنه وبعد بره رو  سوال پیچ میکنید که ایا به فقیرا کمک کردی 

من اصلا نمیتونم جنگ رو فراموش کنم اصلا نمیتونم  هیچ حسی به مردم این کشور  ندهرم

میدونید صدام کلی شیعه اعدام کرد .خیلیا با خانواده کشته شدن .خیلیا هم ازدست صدام فرار کردن برانمونه زندگی .صدر .حکیم و‌...رو بخونید

خوب مگه به اونا کمک نمی‌کنیم. ماهمه انسان هستیم هرجای کره ی زمین .مرزها رو آدم ها درست کردن 

ولی ای کاش با همین شوق و ذوقی که برای بچه های عراقی تایپک زدی یه تاپیکم میزدی راجبع  بچه های کار‌ کشور خودت...به نظرم خیلی قشنگتر و انسانی تر بود... تو همه جا دنیا ابتدا سعی میکنن معضل های اجتماعی  کشور خودشون حل کنن بعد دنبال رواج انسانیت جای دیگه باشن... سر هر چهار راه  ۴ تا کودک کار میبینی که با این کادو ها  کلی دلشون شاد میشد 

ولی ای کاش با همین شوق و ذوقی که برای بچه های عراقی تایپک زدی یه تاپیکم میزدی راجبع  بچه های کا ...

خیلی جالبه .گفتن نداره چون مجازیه میگم .ما .طبق آیه قرآن که فرموده حق معلوم لسایل والمحروم سعی می‌کنیم عمل کنیم .انشاالله خدا قبول کنه .یعنی یه مسلمون باید یه مبلغ ثابت برا فقرا کنار بزاره.یا سوره معاون  بخون میگه وای بر نمازگزاران وبعد توضیح میده .نمازگزارانی که به فکر فقرا نیستن .مطمئن باش به فکراونام هستیم. بچه های همه جا برامون مهمن چون انسان هستن