2777
2789

سلام ب باربی ها و غیر باربیها و درحال باربی شدنها و از باربی جلو زده ها..😬😁

در مورد رژیم و ورزش و باشگاه و مربی و مکمل و 

کلا هرچی دوس داری بپرس..

من متعق ب همتونم ولی ازم استفاده ی بهینه کنید..تمام نشم..

😂❤❤

اگر هم دوس دارید از اندامهایی ک میپسندین عکس بزارید..

منم میزارم..

ولی بچها ب اندام کسی ایراد نگیرید..همه ی سلیقه ها محترمن..

تنکیوتونم😘

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

برا سوزوندن چربی شکم ولاغری کمر و پهلو وباسن دراوردن چ ورزشایی پیشنهاد میدین

وچ مکمل هایی درکنا ورزش پیشنهاد میدین واینکه من لاغرم وشکم ندارم ولی شکمم نرمه خیلی

لطفا لایک نکنید😑✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باربی هایی ک تو سایت دیدین رو تگ کنید..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
عزیزم من اضافه وزن دارم چه ورزشی برام مناسبه که زود نتیجه بده؟

چقدر اضافه وزن داری..

قد و وزنت چقدره؟؟..

برا سوزوندن چربی شکم ولاغری کمر و پهلو وباسن دراوردن چ ورزشایی پیشنهاد میدین وچ مکمل هایی درکنا ورز ...

اگر لاغر هستی و این مواردو فقط میخای حجم بدی بدنسازی کار کن..

برای مکمل چون لاغر هستی و جاهای خاصی رو فقط میخای حجم بدی وی ایزوله رو پیشنهاد میدم..

نرمیِ شکم با بدنسازی رو ب سفتی میره..

اگر لاغر هستی و این مواردو فقط میخای حجم بدی بدنسازی کار کن.. برای مکمل چون لاغر هستی و جاهای خاصی ...

عزیزم نمیتونم برم باشگاه خونوادم سختگیرن

بنظرت تو خونه چ ورزشایی کنم؟

لطفا لایک نکنید😑✋
برای حجم دهی پایین تنه چه نوع پروتئین بخورم؟ آیا مصرف پروتئیین ضرر داره؟ چه نوع ورزشی میشه دور کمر ...

خوردنِ پرتویین بصورت موضعی حجم نمیده ک بگیم فقط برای حجم دهیِ پایین تنه فلان پرتویینو بخور..

مصرف پرتویین اصلا ایراد نداره..و میتونه توی حجم خییییلی کمک کننده باشه..

اگر لاغر هستی بدنسازی دور کمرتو میاره رو فرم..اگر اضافه وزن داری جامپینگ عالیه..

برای ورزش با دمبل چند کیلویی شروع کنم تا دستم بیاد؟؟؟ 

تا بحال بدنسازی کار کردی یا برای اولینباره؟..