2777
2789
عنوان

چقد به معنی این آیه فکر کردید؟

229 بازدید | 30 پست

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

وَيْلٌ لِكُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ ﴿١﴾

به نام خدا که رحمتش بی‌اندازه است و مهربانی‌اش همیشگی

وای بر هر عیب جوی بدگوی! (

تو بعضی تاپیک ها میری تو بعضی اماکن میری یه نفر به مشکلی داره یه نفر یه خطایی کرده یه گناهی کرده من و تو از دل اون بنده خدا خبر نداریم شاید اون توبه کرده باشه و الان دنباله به راه حل میگرده . ولی ما شروع میکنیم به تهمت زدن فحش دادن  بی احترامی کردن . ای وای بر ما ..... 

تو بعضی تاپیک ها میری تو بعضی اماکن میری یه نفر به مشکلی داره یه نفر یه خطایی کرده یه گناهی کرده من ...

الان تو یه تاپیک بودیم . بنده خدا استارتر بین خودش و خداش یه خطایی کرده از ما راه حل میخواد یه دوستی تا تونست توهین کرد . فقط خواستم بگم شاید خدا گناه اون رو بخشیده باشه ولی گناه تورو نمیبخشه ....  یکم فکر کنید وقتی تایپ میکنید لطفا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان تو یه تاپیک بودیم . بنده خدا استارتر بین خودش و خداش یه خطایی کرده از ما راه حل میخواد یه دوستی ...

سلام اافرررین که به این نکته خیلی ظریف و مهم تفکر کردی  

احسننننننت ب شما 

کافیه همین نکته ها مارو به عقل بیاره  و دیگه اینکارو نکنیم و کسی را قضاوت نکنیم  چقدر زندگیمون رنگش عوض میشه  و دیگه از فشار خون و عصبانیت خبری نیس   باهات موافقم  مررررسی از تفکر قشنگت  

هرچیزی بتونی تصور کنی قابل اجرا شدنه
تو بعضی تاپیک ها میری تو بعضی اماکن میری یه نفر به مشکلی داره یه نفر یه خطایی کرده یه گناهی کرده من ...

راستی بابت اون مشاجره ایی که بین شما رخ داده  با همسرتون  من میتونم کمکتون کنم البته خودم مشاور بودم تو دانشگاه  ولی از لحاظ ابجدی بذار کمکت کنم ببینم نظر علم ابجد  چیه در باره شما ها 

با علم ابجد میشه فهمید که با هم ساز گار میشه موند یانه وخیلی چیزای دیگه   لطفا بذار کمکت کنم  ممنون

خانوم یگانه عزیز  من تاپیکاتونو خوندم  در مورد مرگ موش  وااای بدنم یخ کردش  بعیده ازشما   

چرا این حرف را زدید و به این فکر کثیف فکر کردید  ااااخه  چراااا 

میشه بهم بگید 

سلام اافرررین که به این نکته خیلی ظریف و مهم تفکر کردی   احسننننننت ب شما  کافیه همین نک ...

واقعا خیلی از ماها هزار تا خطا میکنیم به کسی اجازه نمی‌دهیم راجبش حرف بزنه ولی خیلی راحت دیگران رو قضاوت میکنیم و همه جا بی ابروش میکنیم و بهش هرچی توهینه میکنیم . من تواین سایت از وقتی اومدم کلا نظرم راجبه خیلی چیزا تغییر کرده ‌ ... انگار اینجا یه بعد دیگه از آدما رو میتونی ببینی 

خانوم یگانه عزیز  من تاپیکاتونو خوندم  در مورد مرگ موش  وااای بدنم یخ کردش  بعید ...

راستش خیلی از لحاظ روحی و روانی زیر فشار بودم هم از طرف خانوادم هم نامزدم هیچکدوم درکم نمی‌کردم و حرف خودش رو می‌زدند و از هر طرف جنگ و دعوا . بی محلی و ندیده شدن و.....   دوباره واقعا بلند شدم مرگ موش بخورم ولی یکبار مامانم اینا نداشتن یکبارم رفتم نماز خوندم و گریه کردم ....‌. 

راستی بابت اون مشاجره ایی که بین شما رخ داده  با همسرتون  من میتونم کمکتون کنم البته خودم ...

چطور میشه کمکم کنید حتی شده نظر روانشناسی یا ابجد . خوشحال میشم کمکم کنید .

راستی بابت اون مشاجره ایی که بین شما رخ داده  با همسرتون  من میتونم کمکتون کنم البته خودم ...

ببینید من کاملا همش گیج و خستم و از خانوادم کلا دلسرد شدم و متنفرشدم از همه . یعنی یه جوری شدم ک دلم میخواد هرجا باشم الا پیش خانواده خودم و تو خونه خودمون . یکی هم بهم گفت شاید برات دعای دلسردی گرفتن یا گرد نامه . اینا رو هم میشه فهمید ؟

من تاپیکاتو خوندم   الان با نامزدت شرایطت چجوره

داغونه شرایطمون . داریم جدا میشیم . خانوادم اصلا راضی نشدن که آشتی کنم . منم با خانوادم قهر کردم ‌. نامزد هم منو بلاک کرده ‌ البته یکی دو هفته دیگه ایران میاد و حضوری طلاقم میده 

ببینید من کاملا همش گیج و خستم و از خانوادم کلا دلسرد شدم و متنفرشدم از همه . یعنی یه جوری شدم ک دلم ...

من درخواست دادم لطفا قبول کنید تا بهتون بگم چکار کنید

ببینید من کاملا همش گیج و خستم و از خانوادم کلا دلسرد شدم و متنفرشدم از همه . یعنی یه جوری شدم ک دلم ...

خیلی دیر جواب میدید  من منتظرتونم ولی انلاین نمیشید