2777
2789
عنوان

بله

38 بازدید | 9 پست

بله 

@ftm82  

متاسفانه بعضی مردم خودمون پروشون کردن

ببین جاهای دولتی هیچ همکاری باهاشون نمیشه ولی تو بازار  تو ساختمان سازی خود مردای خودمون هستن که همه کارا و میدن ب افغان ها صرفا ب خاطر اینکه ارزون هستن دستمزدشون 

دیگ فک نمیکنن با این رویه چه بلایی سر بقیه درمیارن 

بنظرم مردم هررشهرر افغان ها رو بیرون کنند 

نژاد پرست نیستم ولی وضع خوبی نیست واقعا 

شما نگاه کن تا چندین سال پیش خب چیزی نداشتن اکثرا کارگر ساختمانی بودن 

الان تو همه کارا وارد شدن 

ماشین های آنچنانی خونه های تازه ساخت میگیرن 

تیپ هاشون هم ک تا چند سال پیش میدونید چجوری بود الان از دخترای خودمون مدرن تر شدن کاری به این ندارما هرکس حق انتخاب داره بحثم اینه این رو دادن و میدون دادن بهشون ار جانب هم وطنان خودمون هم باعث بهبود وضعیت اقتصادی افغان ها هم بهبود وضعیت فرهنگی شون شده 

واقعا من احساس خطر میگنم 

جالبه این جا هم زیادن اکیپ میشن گزار ش میزنن اینجور تاپیک ها رو 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

ادم دیگ میترسه ازشون رفتم بازار پره افغال بالباسای بلند و ریشو 

چن وقت پیش ی دختر ایرانیو خفت کردن بردن 

نزدیک دانشگای دوستم ی سفره خونس رفتیم

ی پسره ایرانی بود جا برادری خوشگل دو تا رل افغانی داش 

تعریف میکرد دوتاشون ولم نمیکنن باهم دختر خاله هستن مامان پسرم رفته دم در خونه دخترا ولش نمیکنن

دیگ پرو پرو جنگشون شده بود ی عده ایرانی افغانی میگفتن ما نباشیم کی خونه های شمارو سنگ کنه اخه تمدنن اینرانو نگاه کن چ خونه های تاریخی داریم چ شیشه بری های قدیمی داریم تو داری منت سنگ کاریتو میذاری اخه

ی روزی اینا مارو نندازن بیرون

دلیل نژاد پرستی اینکه اینا جرم و جنایت انجام میدن شنیده بودم ولی اینکه تیپاشون مدرن شده و‌کار خوب دارن رو اولین باره همچین دلیل خنده داری میشنوم . اینکه ایرانیا همه مهاجرت کردن از ایران خوبه کشورای دیگه اینجوری برخورد کنن باهامون؟ برای همچین دلیل مسخره ای؟. مهاجر غیر قانونی بحثش جداست ولی اون که به جایی رسیده قانونی بوده و با پشتکار رسیده 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با مهاجر غیر قانونی بله باید به شدت برخورد کرد چون نداشتن هویت حطرات زیادی رو به دنبالش میاره 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
ادم دیگ میترسه ازشون رفتم بازار پره افغال بالباسای بلند و ریشو  چن وقت پیش ی دختر ایرانیو خفت ...

آره واقعا 

تقصیر خودمون هست خودمون نباید بهشون کار بدیم رو بدیم 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
دلیل نژاد پرستی اینکه اینا جرم و جنایت انجام میدن شنیده بودم ولی اینکه تیپاشون مدرن شده و‌کار خوب دا ...

چند درصد شون  قانونی هستن مگه 

سه برابرش غیر قانؤنی هستن 

کاری به کشورهای دیگ ندارم کشور خودمون رو میگم درست نیس اینجوری 

من ک ن ازشون چیزی میخرم نه رو میدم بهشون 

بعضی شهر های ایران خوبه راهشون نمیدن 

مگ فک میکنی چند درصدشون قانونی اومدن 

اون کسی که به یه جایی رسیده قانونیه من دانشگاهم تهران بود پره افغانستانی بود هیچکدومم غیر قانونی نبودن ادمای باهوش و آبرو داری هم بودن . همه رو با یه چوب نباید زد

اون کسی که به یه جایی رسیده قانونیه من دانشگاهم تهران بود پره افغانستانی بود هیچکدومم غیر قانونی نبو ...

من نوشته بودم ک ترکید از هر کشوری ممکنه مهاجرت کنن برن کشور دیگ اوکی من بحثم اون تعداد بالایین ک غیر قانونین و پروشدن