2777
2789
عنوان

دوستان ی لحظه میایین

84 بازدید | 9 پست

خیلی سخته واسم اینو بگم لطفا نگین این اداها چیه تو هنوز بچه ای و سن نداری

من امسال میرم هشتم پارسال فرزانگان قبول شدم شهرمون رو جابجا کردیم من وضعیت درسیم عالی بود ولی ب شدت افت کرد قیافه هم ندارم ی بارم ماسکمو تو مدرسه نکشیدم پایین درسمم پارسال افتضاح بود اصن انگیزه نداشتم ی بارم دست ب خودکشی زدم اینقد قرص خوردم ک مال قلب و فشارخون و هزار تا مرض دیگه بود ( قضیه اش طولانیه)  بابچه ها کنار نمیام همشون فک میکنن من بی مصرف و بدرد نخورم از دوران دبستان هیچ دوستی نداشتم از طرفی ب خانواده نمیتونم بگم چون مسخرم میکنن و فردا کلاس تقویتی گذاشته مدرسه ترس دارم ک چجوری پامو بزارم تو مدرسه بچه ها مسخرم میکنن

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

چیزی نیست که من یا کسی دیگه کمکت کنیم بهتره از یه روانشناس کمک بگیری اعتمادبنفست پایینه و درکت میکن ...

آخه اگ مامان بابام بفهمن باهام دعوا میکنن از مشاورم خوشم نمیاد چون همشون گیر میدن ب ماسکم و میگن بکش پایین میترسم قضاوتم کنن

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه اگ مامان بابام بفهمن باهام دعوا میکنن از مشاورم خوشم نمیاد چون همشون گیر میدن ب ماسکم و میگن بکش ...

این وظیفه پدر ومادر که اونقدر به بچشون عشق بورزن و دوسش داشته باشن که اون بچه هم خودشو دوست داشته باشه نه اینکه وقتی روحیش و داغون کردن بخاطر همچین مسعله ای تحقیرش کنن

خب بهتره پادکست گوش بدی چیزایی درمورد صلح و اشتی با بدن دوست داشتن خود و ...

زیاد بیرون برو اون موقع کسایی و میبینی که از تو زشت تر یا بدتیپ ترن ولی با اعتماد بنفس کامل میان بیرون پس چرا تو اعتماد بنفس نداشته باشی

وقتی که از خیلیا بهتری از خیلیا جلوتری دنبال نقاط مثبت خودت بگزد این قیافه قرار تا اخر عمر باهات باشه نباید ازش متنفر باشی

اینم درنظر بگیر که تو سن بلوغی من خودم اون موقع دماغم خیلیی بزرگ بود😂همش میگفتم ۱۸سال و ۱روزگی عملش میکنم کلی از خودم ایراد میگرفتم ولی الان که ۱۹ سالمه قیافمو دوست دارم و حتی به عمل دماغ فکر نمیکنم قیافم خیلی بهتر شده تیپم طرز فکرم اخلاقم  منم یروزی مثل تو بودم ولی خب به مرور زمان تغییر کردم به خودت فرصت بده

ببتشید پخش و پلا حرف زدم دلی بود😁

این وظیفه پدر ومادر که اونقدر به بچشون عشق بورزن و دوسش داشته باشن که اون بچه هم خودشو دوست ...

ن خواهش میکنم

آخه...  

من خیلی زشت تر از اونیم ک فکر میکنی🥺

ن خواهش میکنم آخه...   من خیلی زشت تر از اونیم ک فکر میکنی🥺

منم اون موقع همین فکر و میکردم

میگفتم فلان رفیقم چقدر خوشگل دماغش اینجوریه ابرو هاش اینجوری من خیلی زشتم و ....

ولی الان خودمو خوشگل تر از اون میدونم

ببین تو بلوغ کلا قیافه ادم بهم میریزه همونی که تو مدرسه زشت ترینه بعد مدرسه از همه خوشگل تر و شاخ تر میشه

منم اون موقع همین فکر و میکردم میگفتم فلان رفیقم چقدر خوشگل دماغش اینجوریه ابرو هاش اینجوری من خیلی ...

نمیدونم 

شاید 

آخه من کلی کک و مک دارم روی صورتم من مشکل اصلی کک و مک های روی صورتمن

نمیدونم  شاید  آخه من کلی کک و مک دارم روی صورتم من مشکل اصلی کک و مک های روی صورتمن

دختر دیوونه شدی😐

الان چندساله که کک مک جزو معیار های زیبایی محسوب میشه

از سال ۹۸ و اینا به بعد 

مردم الکی رو صورتشون کک مک میزنن که خوشگل بشن 

دختر دیوونه شدی😐 الان چندساله که کک مک جزو معیار های زیبایی محسوب میشه از سال ۹۸ و اینا به بعد&nb ...

😂

بعد رفتم تو اینترنت زدم چند تا چیز گیر اوردم میذاشتم شبا تا صبح رو صورتم مامانم شب اولی اومد تو اتاق بهانه زخمو کردم الان دیگه هر یه ساعت ی بار میاد چک میکنه بنظرم واسه صورت من خیلی زشتن😶

😂 بعد رفتم تو اینترنت زدم چند تا چیز گیر اوردم میذاشتم شبا تا صبح رو صورتم مامانم شب اولی اومد تو ...

زشت نیستن تو خودت و دوست نداری مشکل اینجاست

من خودم وقتی یه کک مکی میبینم خیلی ذوق میکنم براش

با خودت مهربون باش ببین کجای صورتت قشنگ تر رو همونو به نمایش بزار با میکاپ درست