2777
2789

میخواستم بدونم بی حس میکنن،،؟ و شنیدم پیرسینگ گوش مثل سوراخ پایین گوش نیست که خوب بشه انگار همیشه زخم هست درسته،،؟

من که پیرسینگ انجام دادم پیش یه دکتر پوست و زیبایی

بدون بی حسی انجام داد با دستگاه 

یک ماه هر روز الکل زدم گوشواره رو چرخوندم توی گوشم 

کلی مراقبت کردم ۵ روز بعد پیرسینگ به گوشم اصلا آب نزدم 

بعدشم نرمال بود .. زخم نشد عفونت هم نکرد

آنکه رفت به احترام آنچه که با خود برد حق بازگشت ندارد ! روانشناسی💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که پیرسینگ انجام دادم پیش یه دکتر پوست و زیبایی بدون بی حسی انجام داد با دستگاه  یک ماه هر ...

ممنون که جواب دادی، گوشواره خاصی استفاده کردی،،؟ یا خودت برده بودی

خودشون گفتن باید با الکل ضد عفونی کنی،،؟

ممنون که جواب دادی، گوشواره خاصی استفاده کردی،،؟ یا خودت برده بودی خودشون گفتن باید با الکل ضد عفون ...

خواهش میکنم عزیزم 

گوشواره طبی انداختن خودشون

بزار طبی بندازن 

یک ماه هم بمونه حتما 

اره خودشون گفتن ضد عفونی کنم هر روز 

من روزی سه بار میکردم 

آنکه رفت به احترام آنچه که با خود برد حق بازگشت ندارد ! روانشناسی💛

بی حسی نمبخواد 

و دیرتر خوب میشه ولی زخم نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خواهش میکنم عزیزم  گوشواره طبی انداختن خودشون بزار طبی بندازن  یک ماه هم بمونه حتما&nbs ...

یه سوال دیگه پیرسینگ و از گوشت در میاری جاش درد میکنه،،؟

شما هم انجام دادین،،؟

بله

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یکم بیشتر توضیح میدین، آرایشگاه انجام دادین،،؟ با چی ضد عفونی میکردین،،؟ و گوشواره طبی انداختن،؟؟

من نخ دندون انداحتم که با پماد تتراسایلکین چرب میکردم به فلز حساسیت دارم

پزشک انجام داد

چه پزشکی،،؟

پوست و مو