2777
2789
عنوان

وجدانی قانونی انسانی حق با کیه؟

73 بازدید | 10 پست

همسرم با بردارش و خانوم برادرش روی واحد بصورت ۲ دونگ ۲ دونگ ۲ دونگ شریکن.

حدود یکسال و شیش هفت ماه پیش طبقه پایین همین واحد و همسرم فروختن ۱۲۰۰ (یک میلیارد و دویست یعنی) و اینا برای واحدی که باهم شریکن باید نفری ۶۰ میلیون برای عدم‌ خلاف و خرجای دیگه مثل اسانسور و اینا پول میدادن.

اون موقع گفتن نداریم و همسرم مجبور بود واس اینکه ضرر نکنن پول اونا رو هم‌بده یعنی ۱۸۰ میلیون داد که ۱۲۰تومنش سهم اونا بود.

الان موقع فروش واحد شده ما میگیم اون موقع ۱۲۰۰ بوده الان فکر کن سه برابر شده ۳۶۰۰ شمام که پولتون و ندادید پس باید هرکس هرچقد پول داشته به نسبت همون و برداره یعنی روی‌۱۲۰۰ سهم هرکدوم میشده ۴۰۰ که ۶۰ تومنش و باید میدادن نفری ۳۴۰ پس اونا الان اگه سه برابر بفروشن باین ۱۰۲۰ بردارن ما هم اون موقع ۳۴۰ سهم بوده ۱۸۰ هم پول گذاشتیم یعنی ۵۲۰ اینم سه برابرش و باید برداریم. بعد این همون پول خودمونه سودی ازینا نمیگیریم اینا میگن نه همون ۶۰ که دادید و باید بگیرید چون اون پول قرض بوده نباید تو خرید خونه حساب بشه خب پولی که واس عدم خلاف اون خونه است واس اسانسور و بقیه چیزاشه چجوری جزو خرید اون خونه حساب نمیشه؟ و وقتی شما سهمتونو ندادید ما باید هم روی پول خودمون ضرر کنیم هم از سود پول ما شما بردارید!!! و اگه قرض بوده چرا نیومدید پس بدید واسادید خونه سود کنه بفروشید بدهی خودمون و‌بدید؟ خدایی الان کی حق داره. بعد ما پنج شیش ماه بعد اینکه اون پول‌و دادیم اومدیم تو واحد نشستیم حدود ۷۰ تومن پکیج و کولر گازی و اینا گرفتیم همسرم کابینتش و زده سقفاشو رابیز کرده درای اتاقای حموم دست شویی و درست کرده رنگ کرده یه قرون هم نگفته پول کارم و بدید تازه اینا میگن ما میخواستیم رهن بدیم اگه رهن میدادیم پول تو رو هم تسویه میکردیم خونه لخت و میشد رهن داد؟ حتی گاز هم وصل نبود قرار بود پارسال بفروشن چون داشت گرون میشد نفروختن حالا میگن باید رهن بدید مگه میشه خود همسرم اینجا مالکه اونا بهش بدهکارن سهم پولی هم که گذاشته بیشتره بعد میگن نه باید همه یکی برداریم. خدایی بگید شما بودید چجوری پول بقیه رو میدادید؟ چجوری حساب میکردید؟ هرکی بود بهشون میگفت شما میخواستیذ اون موقع بفروشید خونه سه برابر شده بقیه چیزا دوبرابر‌شده پولتون و بردارید همینقدر بقیه اش هم بهتون ربطی نداره اخرش هم به همسرم گفتن دستت درد نکنه کار کردی ولی‌مگه ما گفتیم! بعد فکر میکنن این پولی که ما باید بیشتر برداریم سودیه که اونا دارن میدن درصورتی که این پول خودماست اگه ندن درواقع پول ما رو برداشتن. حتی همسرم بهشون گفت اگه اینجا سود نمیکرد شما چقد پول من و بهم میدادید گفتن همون ۶۰ تومن گفت خب یعنی وقتی اینجا سود نکرده پول من ضرر کرده چجوری شما تو ضرر من شریک نمیشید بیاید بقول خودتون دوبرابرش و بدید ولی تو‌سود من شریک میشید هرچقد شده باید نصف کنید! بازم خودشون و‌ میزنن به اون راه. گیج شدم واقعا بهم بگید حق با کیه خدایی

عزیزم شماهم از اول طی نکردین روسهم خونه.  والبته اونام قرض ندادن. یجورایی حد وسط بگیرین. ویاسود پولتون اگرهرجایی غیرخونه سرمایه گذاری میکردین اوون پولو. حدوسط خوبه

بلخره درست میشه....غصه نخور🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر هر دونفرید.شما همون موقع که پول دادید میگفتید ما میدیم و بیشتر از خونه سهم داریم.. یا میگفتید قرضه و دراولین فرصت برگردونید .. اونا هم زور میگن. ۱۲۰ میلیون یکسال و نیم پیش کجا و الان کجا

عزیزم شماهم از اول طی نکردین روسهم خونه.  والبته اونام قرض ندادن. یجورایی حد وسط بگیرین. ویاسود ...

طبق قراردادی که باهم نوشتن هرکس به نسبت پولی‌که میذاره سهم برمیداره حالا ما خودمون حتی حد وسط و گفتیم یعنی اگه قرار باشه ۵۴۰ پول خودمون‌باشه گفتیم جفتتون کلا ۳۰۰ بدید جاریم‌که میگه نه با رهن خونه ما بدهی‌ مون و دادیم‌چجوری با فرض رهن دادن خونه بدهی واقعی و پرداخت میشه کرد؟ حتی همسرم گفتم من با این‌ پول اون موقع میخواستم فلان ماشین و‌بگیرم همون و‌الان بگیریم ولی اینا میگن‌نه این سوده! بابا این تورمه لعنتیا بعد یه جوری حرف میزنن مثلا اینجوری‌که ما راضی نیستیم بدهی مون و بدیم حتی! بخدا من به زور‌اومدم‌تو این واحد چون همش تو خاک و خول بودیم بعد حالا که همه چی تموم شده دنبال پول بیشتر از سهم خودشونن حتی بدهی شون و با این حرف میخوان ندن من تنها چیزی که برام مهمه حرفاشونه واقعا 

مقصر هر دونفرید.شما همون موقع که پول دادید میگفتید ما میدیم و بیشتر از خونه سهم داریم.. یا میگفتید ق ...

ما کلا قرارداد و همینجوری نوشتیم هرکی هرچقد گذاشت من میگم اگه قرض بوده چرا یه روز نیومدید بگید بیا این ده تومن از قرض! تو همین یه سال و خورده ای دوبار مسافرت رفتید ما اینجا کارگری این واحد و کردیم. خدایی هیچی هم نخواستیم چون‌واس خودمونم بوده حتی همسرم گفته اگه اون پول حتی ۵۴۰ شده باشه من میگم شما باهم ۳۰۰ بدید چون بالاخره برادرن و ما هم دوست داریم اونا سود کنن حالا ما دادیم ولی نمیشه که پول ما بیت المال باشه😂 ناراحت ازینم که یه جوری حرف میزنن انگار از‌پول خودشون میخوان بدن🤣 

ما کلا قرارداد و همینجوری نوشتیم هرکی هرچقد گذاشت من میگم اگه قرض بوده چرا یه روز نیومدید بگید بیا ا ...

عزیزم من همه پیامتون کامل نخوندم . ولی بی طرفانه که  نمیشناسمتون. اون خونه اگر سندخورده ۲ دونگ و ۴دونگ . به همون نسبت سهم طرفیین ولی..... متاسفم برای اون برادری که یسال ۱۲۰ از برادرش گرفته  وسودشونمیخاد بده. حالا اون سود چجوری باید لحاظ بشه. به قول خودتون به نسب همون خرید ماشین. چون شما اون پول اگر دست خودتون بود. حتما ماشین میخرییدین. حالا که سود خوبی کردن. باید حتما ضرر برادرشونم به خوبی جبران کنن

بلخره درست میشه....غصه نخور🩵
عزیزم من همه پیامتون کامل نخوندم . ولی بی طرفانه که  نمیشناسمتون. اون خونه اگر سندخورده ۲ دونگ ...

خنده دار اینجاست که همسرم گفت‌اگه‌ سود نمیکرد اینجا پول من‌و‌ چقدر میدادید گفتن همون ۶۰ گفت خب یعنی ضرر اینکه من پول گذاشتم واستون و نمیدادید پس چجوری روی ضرر من سهیم نیستید ولی روی سود من سهم که هیچی همش میگید مال خودمونه😂 کاش هیچکس طمع نکنه