همسرم با بردارش و خانوم برادرش روی واحد بصورت ۲ دونگ ۲ دونگ ۲ دونگ شریکن.
حدود یکسال و شیش هفت ماه پیش طبقه پایین همین واحد و همسرم فروختن ۱۲۰۰ (یک میلیارد و دویست یعنی) و اینا برای واحدی که باهم شریکن باید نفری ۶۰ میلیون برای عدم خلاف و خرجای دیگه مثل اسانسور و اینا پول میدادن.
اون موقع گفتن نداریم و همسرم مجبور بود واس اینکه ضرر نکنن پول اونا رو همبده یعنی ۱۸۰ میلیون داد که ۱۲۰تومنش سهم اونا بود.
الان موقع فروش واحد شده ما میگیم اون موقع ۱۲۰۰ بوده الان فکر کن سه برابر شده ۳۶۰۰ شمام که پولتون و ندادید پس باید هرکس هرچقد پول داشته به نسبت همون و برداره یعنی روی۱۲۰۰ سهم هرکدوم میشده ۴۰۰ که ۶۰ تومنش و باید میدادن نفری ۳۴۰ پس اونا الان اگه سه برابر بفروشن باین ۱۰۲۰ بردارن ما هم اون موقع ۳۴۰ سهم بوده ۱۸۰ هم پول گذاشتیم یعنی ۵۲۰ اینم سه برابرش و باید برداریم. بعد این همون پول خودمونه سودی ازینا نمیگیریم اینا میگن نه همون ۶۰ که دادید و باید بگیرید چون اون پول قرض بوده نباید تو خرید خونه حساب بشه خب پولی که واس عدم خلاف اون خونه است واس اسانسور و بقیه چیزاشه چجوری جزو خرید اون خونه حساب نمیشه؟ و وقتی شما سهمتونو ندادید ما باید هم روی پول خودمون ضرر کنیم هم از سود پول ما شما بردارید!!! و اگه قرض بوده چرا نیومدید پس بدید واسادید خونه سود کنه بفروشید بدهی خودمون وبدید؟ خدایی الان کی حق داره. بعد ما پنج شیش ماه بعد اینکه اون پولو دادیم اومدیم تو واحد نشستیم حدود ۷۰ تومن پکیج و کولر گازی و اینا گرفتیم همسرم کابینتش و زده سقفاشو رابیز کرده درای اتاقای حموم دست شویی و درست کرده رنگ کرده یه قرون هم نگفته پول کارم و بدید تازه اینا میگن ما میخواستیم رهن بدیم اگه رهن میدادیم پول تو رو هم تسویه میکردیم خونه لخت و میشد رهن داد؟ حتی گاز هم وصل نبود قرار بود پارسال بفروشن چون داشت گرون میشد نفروختن حالا میگن باید رهن بدید مگه میشه خود همسرم اینجا مالکه اونا بهش بدهکارن سهم پولی هم که گذاشته بیشتره بعد میگن نه باید همه یکی برداریم. خدایی بگید شما بودید چجوری پول بقیه رو میدادید؟ چجوری حساب میکردید؟ هرکی بود بهشون میگفت شما میخواستیذ اون موقع بفروشید خونه سه برابر شده بقیه چیزا دوبرابرشده پولتون و بردارید همینقدر بقیه اش هم بهتون ربطی نداره اخرش هم به همسرم گفتن دستت درد نکنه کار کردی ولیمگه ما گفتیم! بعد فکر میکنن این پولی که ما باید بیشتر برداریم سودیه که اونا دارن میدن درصورتی که این پول خودماست اگه ندن درواقع پول ما رو برداشتن. حتی همسرم بهشون گفت اگه اینجا سود نمیکرد شما چقد پول من و بهم میدادید گفتن همون ۶۰ تومن گفت خب یعنی وقتی اینجا سود نکرده پول من ضرر کرده چجوری شما تو ضرر من شریک نمیشید بیاید بقول خودتون دوبرابرش و بدید ولی توسود من شریک میشید هرچقد شده باید نصف کنید! بازم خودشون و میزنن به اون راه. گیج شدم واقعا بهم بگید حق با کیه خدایی