2777
2789
عنوان

زندگی بعدازطلاق

168 بازدید | 12 پست

خانمهایی ک طلاق گرفتین بابچه کوچیک: میشه اززندگی بعدازطلاق بگین توفکره جداییم پسرم15ماهشه خونه ازخودم دارم میتونم خیاطی یاحرفه سبکی توخونه انجام بدم حق وحقوق پسرمم ماهیانه میده قطعا. امابازم چون تو مرحله فکرکردنم میخام اگاهانه جلوبرم دلایل طلاقمم اینه ک حالم باهاش بده حتی یک درصدازحرفای منونمیفهمه یعنی اصلانمیشه باهاش حرف زد وخیلی چیزای دیگه.شدم یه ادم افسرده هروز باهاش فقط پیرترمیشم. کسی هس جداشده باشه کمی ازاوضاع بگیدممنون

منم الان تو فکرش بودم

روزی نیست ک کاری نکنه مصمم ترنشم تایه دقیقه میبینمش یه نیشی میزنه یکاری میکنه ک مصمم تربشم خیلی خستم بحال خودم فقط زارمیزنم دلم برا پسرم میسوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی نیست ک کاری نکنه مصمم ترنشم تایه دقیقه میبینمش یه نیشی میزنه یکاری میکنه ک مصمم تربشم خیلی خستم ...

منم پسرم یک سالشه

خب جدا شو تو که خونه داری

من هیچی ندارم کسیم پشتم نیس

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
روزی نیست ک کاری نکنه مصمم ترنشم تایه دقیقه میبینمش یه نیشی میزنه یکاری میکنه ک مصمم تربشم خیلی خستم ...

ای کاش قبل به دنیا اومدن بچه قشنگ به این چیزا فکر میکردی اما اگر واقعا میبینی که حال بچت هم در اینده تو این زندگی خوش نیست این کارو کن در غیر این صورت ضربه میخوره

فکر کن جدا شدی و واسه خودت زندگی کن بهش اهمیت نده

بی تفاوت باش به حرفاش و بود و نبودش

مطمین باش جدا بشی صد برابر الان زار میزنی و پیر میشی

خصوصا وقتی بچه داری فکر نکن بچه تا یامت پیشت میمونه

دو سه سال بعد هی میره و میاد سرویست میکنه هر بار بعدم یه روز میگه بابا از تو بهتره 

بشین تو خونه زندگیت و بکن خودت و بی عزت نکن

ای کاش قبل به دنیا اومدن بچه قشنگ به این چیزا فکر میکردی اما اگر واقعا میبینی که حال بچت هم در اینده ...

گمان نکنم چیزی از باباش یاد بگیره یکی ازدلایلم پسرمه نمیخام تواین فضابزرگ بشه ادم تند وزبون تلخیه یه دقیقه میاد زهرشومیریزه تمام روز وشب من تکرارهمین قضایاس 

فکر کن جدا شدی و واسه خودت زندگی کن بهش اهمیت نده بی تفاوت باش به حرفاش و بود و نبودش مطمین باش جد ...

بخام اینجوری فکرکنم پس سلامت روانی پسرم چی میشه تواین فضاخب اسیبش بیشتره بنظرم.عکس العملهایی ازش میبینم نمیخام پسرم یه درصدم شبیهش بشه وازش یادبگیره 

بخام اینجوری فکرکنم پس سلامت روانی پسرم چی میشه تواین فضاخب اسیبش بیشتره بنظرم.عکس العملهایی ازش میب ...

هر جور صلاح میدونی دوست عزیز

فقط گفتم که بدونی بعد طلاق هیچی اونطور که توقع دادی پیش نمیره حتی پسرت

هر جور صلاح میدونی دوست عزیز فقط گفتم که بدونی بعد طلاق هیچی اونطور که توقع دادی پیش نمیره حتی پ ...

نمیدونم چیکارکنم گاهی بسرم میزنه خودموبکشم راحت بشم خیلی خستم یه روزی ادم شادی بودم الان افسرده شدم پراز غم ونفرتم. انقدتوخودم ریختم تمام استخوانهای بدنمم حتی عصبین واقعادرموندم

نمیدونم چیکارکنم گاهی بسرم میزنه خودموبکشم راحت بشم خیلی خستم یه روزی ادم شادی بودم الان افسرده شدم ...

چی بگم

به نظرم حتما دکتر برو یک دوره دارو مصرف کنی نسبت به همه چی بی خیال میشی دیگه کارای شوهرتم رو مخت نیست

بعدم با این چیزایی ک گفتی و فکر خودکشی اصلا صلاح نیست جدا شی پسرتم ببری

اوضاع بدار میشه بذار اون بچه زندکیش و بکنه

فقطم با کساییمشورت کن ک با یه بچه جدا شدن و صادق هستن

چی بگم به نظرم حتما دکتر برو یک دوره دارو مصرف کنی نسبت به همه چی بی خیال میشی دیگه کارای شوهرتم رو ...

بخدااینطوری نبودم مریضم کرده زبونش مثل نیش عقربه حق وناحق عصبیه دلم محبت میخاد دوتاحرف درست درمون. همیشه تنهام توزندگی. کاراش ب کنار ک واقعاانقد ازلحاظ فرهنگی پایینه رفتارای بچگونه. یچیزایی ک اصلابرام هضم نمیشه انقدربی عزت نفسه فقط زبونش برا من درازه خلاصه بگم ازهیچ نظر جورنیستیم اون جوری بزرگ شده ک اصلانمیدونه مفهوم محبت وخانواده وهم صحبتی چیه 7ساله نشده یه مشکلی رو بازبون حل کنه دلم گرم نیست همیشه استرس دارم دلم براخودم میسوزه