2777
2789

آشنای شوهرم که رفت آمد خانوادگی بگی نگی داریم البته از همسرمم بزرگترن ...ولی خیلی ساله با هم رفیقن

حالا دخترش میخواد ازدواج کنه ..

دختره لیسانس .مربی ورزش _۲۶ سالشه ..

پسره دیپلم ..اونم تو سالن بدنسازی کار میکنه ..

حالا بابای عروس ک رفیق شوهرمه ..۴۰۰ ملیون داده جهاز خریده .تالارم با خودشه ...خونه هم ۳۰۰ تومن داده ماهی ۶ ملیون ..جشن عقدم ک خودش گرفت ..

پسره هیچی نخریده 😬فقط لباس خریده براش طلا درست حسابی هم نگرفته ...وام ازدواجم برداشته ماشین بخره ...حقوق پسره ۱۰ تومنه ..

ینی من 😂😂😂دارم جا خانواده عروس سکته میکنم 

زورم میاد من بودم دختر نمیدادم ..

فکن جهاز بده .جشن عروسی هم بگیر .خونه هم اجاره کن برا دخترت ..بعدم دوماد مفت مفت بیاد بشینه ..این هیچی ماشین بندازه زیر پا و بچرخه ..

حالا بزنین تو سر من بتوچه😂😂

ولی من باشم ب همچین آدمی دختر نمیدم ...

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲

لابد دختره پسره رو خواسته من ازین افتضاح ترم تو نزدیکانم دیدم کجای کاری 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میشه مگه چه اشکالی داره دست جوونارو کرفتن خُدااَزَشون راضی باشه!

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

طرف خونه داده جهاز داده پسره هم هیچچچچ دست تو جیب نبرده اخرم باز شام عروسی هم دختره داد فک کن خونه رو دختره خریده،البته برا رفاه خودشو شوهرش بوده ولی بعضی کارا دیگه زیادیه به قول شوهرم مردی که عرضه یه شام دادن نداشته باشه زن برا چیشه 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

چی میشه مگه چه اشکالی داره دست جوونارو کرفتن خُدااَزَشون راضی باشه!

اشکالی نداره ولی عزیزم اینجوری طرف مقابل پرو میشه 

دیگه انتظارش فرا تر میره

یه مورد این مدل دیدم ‌ عروسی و جهاز و‌.... رو پدر دختره داد.

اما نمیگم اخر عاقبت چی شد ‌ چون هیچکس باور نمیکنه .

باور ک

کنن هم میگن وا فقط یه نفر بود ‌. در حالی که ۱۰۰۰۰ نفر اونزورن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چه ربطی داره ، دیگه آدم به داماد ودخترخودش نده به کی بده وقتی جوان خوب وسالم واهل زندگی باشه مادیات واسه خانواده دختر چه فرق داره ، من خودم که اینجوری ام شخصا نظرخودمه اگر روزی پسر خوب و خانواده دوست و انسان خواستگاری دخترم بیادبخاطر مادیات هیچ وقت ردش نمیکنم 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

چه ربطی داره ، دیگه آدم به داماد ودخترخودش نده به کی بده وقتی جوان خوب وسالم واهل زندگی باشه مادیات ...

امیدوارم دوماد قدر دان باشه ...از لطفی ک بهش کردن 

سو استفاده نکنه 

اشکالی نداره ولی عزیزم اینجوری طرف مقابل پرو میشه  دیگه انتظارش فرا تر میره

یه سوال چراماها وقتی به عروس و پسرمون خرج میکنیم نمیگیم پررو میشن؟فرهنگ رو سرجاش بنشونید دختروپسرفرقی ندارن! ایشونم هرچی خرج کرده براخاطر دخترش بوده نه دامادش!بعدشم هرچیم برا پسرخودمون خرج کمیم خرج پسر خودمون کردیم بخاطر پسرخودمون خوشحالیش نه عروس!نه عروس پررو بشه نه داماد فاز شاهزاده ملکه گی بگیرن!

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓