2777
2789

الاخره نوبت عملم رزرو شد 🥹🥹🥹از الان استرس گرفتم 

😂عمل دماغمه ...چون پاییز پسرم مدرسه میره و شوهرمم نیس گفتم ب منشی بندازه جلو برام ...

🥹🥹۸ روز دیگه ممل میکنم ...فقط میگم ینی خوشگل میشم یا نه ..نکنه دماغم گنده بشه ..دراز نشه 😫😫😫

ایی استرس دارم ....از الان خوابم نمیبره😅😅😅

حس میکنم ی تختم کمه🤭🤭

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲

طبیعیه

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا یه حقیقتیو بگم حتی اگر بدم بشه مطمئم از بینی الانت بهتر میشه(قطعا اگر داری بینی تو عمل میکنی یعنی به نظرت دماغت خوب نیست)

خدا به این بزرگیش یه سری بینی هارو کج یا بزرگ درست کرده دیگه دکترا که نصف خدام نیستن