2777
2789

غیر از اینا چه چیزایی نیازه ؟

دو دست لباس _ دمپایی_ قرص های سرما خوردگی و حالت تهوع و دلپیچه_ پماد سوختگی_

شامپو _دستمال کوچیک _  لیوان چه مدل بردارم؟

ضدآفتاب_کلاه _

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

دمپایی واسه چی 

به ملافه هم بردار 

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم چیز اضافه نبر

برای لباس یدونه مانتو یا یدونه لباس شومیز مانند یا پیرهن مانند

لباساتو و جوری بردار که هم موقع خواب تو موکب بتونی بپوشی هم موقع عپیاده روی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ببین اگه چادرت آستین دار و جلو بسته است تیشرت بردار چون خیلی گرمه 

دیگه ملافه بردار که خواستی بخوابی زیرت بندازی 

حوله مسافرتی

بعد من لباس زیر و جورابایی که میخوام بندازم دور برمیدارم میپوشم وقتی کثیف شد میندازم دور بارم سبک میشه زحمت شستن هم ندارم

سنجاق و نخ وسوزن هم بردار

بادی اسپلش یا مام

دارو برای مسمومیت غذایی احیانا،من خودم عرق نعنا به معدم میفته  تو ببین به چی بدنت جواب میده

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

پاور بانک 

از این سه راهی ثابتا بردار که اگه پریزها پر بود برای شارژ گوشی بتونی بزنی و به جای یه نفر سه نفر از پریز استفاده کنن 

هندزفری 

ژل یا روغن مسکن و شل کننده عضلات

نایلون 

یکم تاید یا مشکین شوی برای شست وشو البته مشکین شو بهتره چون نرم کننده دار لباسهات بعد از شست وشو چروک نمیشن 

نوار درصورت لزوم 

صابون خشک یا مایع دستشویی کوچک جیبی چون اونا تو دستشویی هاشون معمولا صابون دارن نه مایع دستشویی

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

آینه جیبی 

من خودم چون زود سیبیلام درمیاد وضایع میشه قیافم تیغ اصلاح وموچین هم برمیدارم 

برس 

مرطوب کننده 

مسواک خمیر دندون

دستمال توالت 

کش مو یا کلیپس و گیره روسری یدکی که اگه گم شد یا شکست داشته باشی

دمپایی واسه چی  به ملافه هم بردار

به جای کفش

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄