2777
2789
عنوان

چرا اینجوری میکنین اخه؟🤬

103 بازدید | 8 پست

من رتبم 18000 زبان شده چه رشته هایی و کجاها میتونم انتخاب کنم براش مجازم شدم ولی خب رتبم خوب نیست نمیدونم چی و کجا باید بزنم 

برا عنوانم معذرت میخوام ولی وقت انتخاب رشته تمومه و هر چی از صبح اینترنتو زیر و رو میکنم جوابی نمیگیرم

این رتبه منطقته؟

فک کنم ازاد یا پیام نور

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیدونیم حتما از مشاور این چیزارو سوال کن

پرسیدم به خدا اصلا درست راهنمایی نمیکنه

اون چرا اینجوری میکنین رو هم همینجوری زدم که یکم بیشتر حس کنجکاور رو تحریک کنه و گرنه معذرت میخوام منظوری نداشتم 

اره روزانه و شبانه هم مجاز شدم تا 36000 مجاز به انتخاب رشته شدن 

تو گوگل بزن تخمین رشته با رتبه    چند تا سایت میاره رتبتو میزنی حدودی میگه چی قبولی

اگه می خوای پشت کنکور نمونی اول دولتی و شبانه بزن اخرشم ازادو پیام نور بزن که یوقت نزنه مردود

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱