2777
2789

دیشب ساعت ۱۰ ول کرد رفت بیرون چون رفیقش زنگ زده بود گف کارم داره تازه من خونه مادرشوهرم هستم ب خاطر اینک عقدم بعد تا ساعت ۲ خورده ای بود برگشت خونه من احمق تا اون موقع براش بیدار موندم منم کم محلی کردمو کشید ب دعوا رفتیم ط بالکن ک کسی صدامونو نشنوه اقا میگ رفیقم دوس دخترش ولش کرده بود گف بیا با من ۲تا پیک بزن من حالم خوب نیس منم گفتم رفیقمه گناه داره باش خوردم و دردو دل کرد واسم منم خیلی ناراحت شدم چرا دیگ نمیفهمه مجرد نیس ک این کارارو بکنه

الان ب من حق میدین ناراحت شم یا ن باید ب شوهرم حق بدم ؟؟؟؟

همچون حافظ غریب در ره عشق♥️                                  به مقامی رسیدم که مپرس👩‍❤️‍👨💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حق داری کی میخوایم راحت شیم خدا🥺

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

خوب امروز رفیقش،شکست عشقی خورده فردا لاستیکش پنچر میشه پس فردا دندونش درد میگیره هرروز که نمیشه تا تقی به توقی خورد مست کنه!!!!!!

حال اونایی هم اعتقاد مذهبی یا پرهیز سلامت ندارن یا به هردلیل مصرف میکنن  یکمی مینوشن  نه اینکه مست بشن 

ادم مست به هیچ دردی نمیخوره بعدم همش یه بهونه ای برای خراب بازی داره 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
الان با چیش مشکل داری؟ اینکه رفیق بازه؟ یا اینکه تو رو تنها گذاشت؟ یا اینکه اهل مش روبه؟

ارع همش🤦

چی کار کنم درس شه

همچون حافظ غریب در ره عشق♥️                                  به مقامی رسیدم که مپرس👩‍❤️‍👨💍