2777
2789
عنوان

بياين😔💔

270 بازدید | 34 پست

از خط دوست پسر سابقم با گوشيم تماس گرفت جواب دادم يه دختر گفت عزيزم چرا انقدر زنگ ميزني منم گفتم باشه و قطع كردم پشت سرش اين پيام و فرستاد اخه من ديگه زنگ نزدم تاپيكاي قبلي گفتم قضيه چي بوده

ye lotfi kon dg zang nazan na darket mikonam na mikham darket konam hade khodeto bdun lotfan say kon ykm bfahmk perestizh chie vaghean dafe bad injuri harf nmizanam khub nis adam enghad avizon bashe o bkhad zendegie baghie ro bhm brize boro va zendegie khodeto bsaz karmaye badi dare inkar

بنظرتون جواب بدم ؟

اگه اره چي بگم

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید من بودم میگفتم گور پدر........ 

چرا انقدر بعضیاتون نامردین؟

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️

نمیدونم والا چی بگم..شاید درجواب میگفتم ببخشید عزیزم متولد کدوم کشوری ک ب تایپ فارسی تسلط نداری😐🤌

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

وااای گ.. تو طرز چتش ولش کن بابا

دستام داره ميلرزه

خب وقتی دوس پسر سابقته کات کرده چرا زنگ بزنی چرا خودتونو مسخره به پسر ی لاقبا میکنین که چی بشه حالا خوبه با احساست بازی کرد بعد بگین دوستی دختر و پسر خوبه

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

سیکشو بزن..

اخه كاريش نداشتم 

هان به من چه من نامزد نیستم 

تو نه بعضياتون

خب وقتی دوس پسر سابقته کات کرده چرا زنگ بزنی چرا خودتونو مسخره به پسر ی لاقبا میکنین که چی بشه حالا ...

من الان زنگ نزدم و من با هماهنگي مامانش باهاش تماس گرفتم

نمیدونم والا چی بگم..شاید درجواب میگفتم ببخشید عزیزم متولد کدوم کشوری ک ب تایپ فارسی تسلط نداری😐🤌

خود انگلیسیا این طرز چتو ببینن تشنج میکنن

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙