2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بله عزیزم

میگم راضی هستین 

من امسال داروی شهرای دیگه می‌آوردم ولی چون تک فرزندم و شرایطم سخته نرفتم موندم پشت 

الان برگردی عقب به نظرت دندون بهتره یا دارو 

اخه شنیدم خیلی هم اشباع شده دارو

میگم راضی هستین من امسال داروی شهرای دیگه می‌آوردم ولی چون تک فرزندم و شرایطم سخته نرفتم موندم پشت ا ...

دندون کمی اوضاعش بهتره

اما من علاقم و معیارام تو دارو بود

مثل راحتی شغلی بیشتر

تمیزتر بودن

زیاد با بیمار در ارتباط نیست

و حضور خودت هم الزامی نیست

کار یدی کمتر

مهاجرت بهتر

برخلاف دندون پزشکی کم استهلاک تره و بازنشستگی نداره

شما هم باید دندون پزشک خوبی باشی که مردم پیشت بیان

از نظر من کسی که دارو قبول میشه 

کنکور سخت و پر ریسک ایران ارزش پشت کنکور موندن نداره

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

اهان مرسیشما داروخونه دارین؟

نه عزیزم من کلی مونده تا تموم کنم 🫠

حالا برگردی عقب میری دارو یا دندونراستی کدوم دانشگاه میخونی

دارو

گفتم که علاقه ام خیلی بیشتر بود

از کارای بالینی و خون و... خوشم نمیاد

دنبال شغل بی دردسر تر و کم استرس تر بودم

ببین دارو الان شرایطش خیلی جالب نیست صد درصد که از هر لحاظ دندون بهتره بازم بستگی به علاقت داره

بابا آخه دندونم کمر درد و گردن درد داره و خیلی نمیشه کار کرد اینم هست