2777
2789
عنوان

وسواس

55 بازدید | 7 پست

سلام تو را خدا کمکم کنید ۱۸ سالمه وسواس دارم مثلام میرم یه کاری تو خونه انجام بدم مثلاظرف بشورم یا لباس بشورم تو دلم حرف زشت  به خدا میاد بعد میگم باید من مثل همون لحظه لباس بپوشم و اون کارو دوباره انجام بدم و از خدا معذرت خواهی واگرنه عکس اینا از خدا  نمیتونم بگیرم

خوب اولا باید بدونی نباید عذاب وجدان بگیری ، وسواس یک نوع بیماریه . 

دوما اگه زیاده دکتر برو ، داروهای ضد وسواس هستند که خوب جواب میدن . 

بعدش باید سرتو با چیزای دیگه سرگرم کن ،

هر وقت هم فکر و حرف این چنینی اومد سراغت ، مقاوم درونی نکن بزار بیاد 

در واقع در درونت یک ضد شخصیت درست میشه،  باید باهاش کنار بیای . باهاش جنگ نکن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم آدم اگه به خدا حرف بد بزنه یا مثلا موقعی که یه کاری انجام میده به خدا حرف بد بزنه وبگه اگه من این کارو یه مدل دیگه انجام میدم و اگرنه اگه اون کارو نکنم حرف بد بهش بزنم بعدا با هر لباسی یا یه جای دیگه به خاطر اون کار ازش معذرت بخوام منو میبخشه

میگم آدم اگه به خدا حرف بد بزنه یا مثلا موقعی که یه کاری انجام میده به خدا حرف بد بزنه وبگه اگه من ا ...

از خدا از خودش طلب بخشش کن ببین خودتو کنترل کن به هیچ وجه چیز  بدی نگو اصلا خب بعدش همش شکرگزاری کن گرمی جات هم زیاد بخور تغذیه خیلی ربط داره  گرمی جات بخور بعدش گفتم هر وقت فکر بدی میاد تو ذهنت بگو أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ

تو رو خدا کمکم کنید خدا میبخشه 

اره معلومه که می بخشه دختر جون همیشه همیشه همیشه نر کاری کردی سریع از خدا طلب بخشش کن به بخشنده بودن خدا ایمان داشته باش و بدون بخشش و رحمتش بر خشمش غلبه داره