2777
2789
میخوام برم شهر خودمون ولی نمیدونم اجازه میدن یا نه. زمان پرواز هم یک ساعته.
♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡
موقع پرواز حتما پستونک بزار دهنش یا بهش شیر بده تا گوشاش کیپ نشن
‍ 🎭پولدارى،منش است و ربطى به میزان دارایى ندارد! ⛄️گدایى؛صفت است ربطى به بى پولى ندارد! 🎆دانایى؛فهم و شعور است و ربطى به مدرک تحصیلى ندارد!🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوشاش هم پنبه بزار و کلاهش هم سرش کن
‍ 🎭پولدارى،منش است و ربطى به میزان دارایى ندارد! ⛄️گدایى؛صفت است ربطى به بى پولى ندارد! 🎆دانایى؛فهم و شعور است و ربطى به مدرک تحصیلى ندارد!🍓
قبل تیک آف یا پستونک بزار دهنش یا شیرش بده تا گوشاش اذیت نشه .
 یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
سعی کن بخوابونیش تو خواب شیرش بدی.
 یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
البته هنوز نینی گولوی من تو دلمه .اینا تجربیات خواهرمه.
منم به احتمال زیاد با هواپیما برگردم شهر سکونتم. از الان نگرانم .
خانم ها توی ماه هفتم با هواپیما جابه جا بشیم مشکلی نداره؟؟البته بااجازه استاتر که پرسیدم
لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
مامان فندق اجازه نمیدن از ماه هفت به بعد😐😐
باید دکترت هم برگه بده تا بتونی پرواز کنی