2777
2789

یه خانمی باعث شد من از محل کار قبلیم اخراج بشم و بهم تهمت زد که (ببخشید)لابد با رئیس لاس زدی و فلان که ترفیع گرفتی 

دیگه اینکه من ۴سال دوشیفت کارکردم و جای ۲ نفر می ایستادم رو درنظر نگرفت 

خیلی زشته این تهمت رو به زن شوهردار زدن بچه ها 

بعدش خیلی حرف برد و اورد تا رئیسو باهام چپ کرد مثلا یجا اوایل کارم یکی دوبار راجب رئیسم غیبت کرده بودم رفته چت ۴ سال قبل رواسکرین گرفته نشونش داده و اونم منو اخراج کرد توی بدترین شرایط مالی بودیم وخیلی بهم سخت گذشت تا دوباره کارپیدا کردم

این خانم اونموقع هم باشوهرش مشکل داشت و هرروز با گریه و‌اعصاب خراب میومد سرکار 

وقتی وسایلمو از محل کارم جمع کردم و درومدم دلم خیلی شکسته بود اما نفرین نکردم و‌سپردم به خدا

الان شنیدم اتفاقی که طلاق گرفته و‌شوهره بچه رو هم بهش داده و مهریه شو پیچونده  و خودشم داره دوجا کار میکنه تا خرجشو دربیاره

نمیدونم چرا دلم خنک شده (ازاین حسم بدم میاد)

این حس هم کارما داره بچه ها؟

اگه به زبون نیارید موردی نداره، این حس ته دله همه ادما ممکنه ایجاد بشه فقط تمسخر نکنید مبادا

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا بدی و خوبی جواب داره توی دنیا

دیر یا زود یقه آدمو میگیره

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

عزيزم چيزي به ايم كارما وحود نداره ما خودمون انتخاب ميكنيم ادم خوبي باشيم يا بد و اين باعث نميشه كه حتما تو زندگيمون جواب خوبي يا بديمون بگيريم ولي اينكه دلت خنك شه هيچ اشكالي نداره كاري كه اون در حق تو كرده صد برابر بدتر

واقعا منم به زبون اوردن و مسخره کردن اعتقاد دارم که به سرمون میاد ولی اگه فقط حسی باشهاشکال نداره باز براش خیر بخواه و ازش رد شو زیاد بهش فکر نکن.زیاد فکر کردن آدمو تو اون شرایط قرار میده

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏

منم تو ذهنم خیلی چیزا میگذره که دوس ندارم،منم بدم میاد ولی خب چ باید کرد؟؟

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...