بچه ها خیلی دلم گرفته😔😔😔 میشه واسه روح بابای مهربونم که الان ۱۶۰روزه دیگه ندارمش ی فاتحه بخونید
روز بد زندگی من 😔😔😔😔 لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
خدابیمارزتش🖤 خیلی سخته قشنگ درکت میکنم😔یعنی دوباره کی میتونم ببینمش💔😔
ممنوناز همدردی
❤️ خیلی سخته خیلی....
روز بد زندگی من 😔😔😔😔 لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
.در ازدحام دنیا ، اگر انسانی را یافتی ؛ که تو را میفهمد ، رهایش نکن !چقدر آنها که ما را نمیفهمند بیشمارند💙 .... نزدیک اون کسایی بمون ، که به روحت آرامش میدن:)