2777
2789
عنوان

فرهنگیان

243 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

داداشم انتخاب رشته داره رشته ریاضی

رفتیم پیش مشاور

گفت اول کامپیوتر بعد مکانیک

ولی خودش گفت کامپیوتر دوست نداره

مشاورم گفت خب مکانیک اول

بعد مشاوره در مورد فرهنگیانم توضیح داد که بابا مامانم گفتن نه

چون محل خدمتش شهرستان بود

بنظرتون فرهنگیان میرزه حتی اگه کارش شهرستان باشه برای پسر؟ یا مکانیک

اینم بگم با رتبش مکانیک دولتی دانشگاه خوب قبول میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگیان چه رشته ای بود؟گرایش رشته مکانیک خیلی مهمه سیالات  بهتره اما من فارغ التحصیل مکانیک بیکار زیاد میشناسم 

اگه فرهنگیان رشته ای مثل عمران معماری و مکانیک باشه خیلی خوبه چون کنارش می‌تونه کار آزاد هم بکنه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد
فرهنگیان چه رشته ای بود؟گرایش رشته مکانیک خیلی مهمه سیالات  بهتره اما من فارغ التحصیل مکانیک بی ...

اره این رشته های مهندسی که معلم هم میشن دانشگاه شهید رجایی تهران داره

میشه شماره ی مشاور رو تو خصوصی برام بفرستی پسر عموم در به در دنبال مشاوره پیدا نمیکنه 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

محل خدمتش چقدر فاصله داره؟خب فرهنگیان چون سربازیشون حذف میشه خیلی خوبه و اینکه معمولا اگه فنی باشن فقط سه روز میرن و بقیش می‌تونه مهر دیگه ای هم کنارش بکنه من اطرافم فرهنگیان دو شغله با وضع خوب زیاد هست

اللهم صل علی محمد وآل محمد
میشه شماره ی مشاور رو تو خصوصی برام بفرستی پسر عموم در به در دنبال مشاوره پیدا نمیکنه 

ببینید این مشاور تا جایی که میدونم حضوری میگیره مشاور و شیراز هم هست

اگه میخواید تلفنش رو براتون بفرستم 

رتبه اش چندشده اما مکانیک دانشگاه عالی خوبه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖