2777
2789
عنوان

پریود بدون دفع خون 😐

443 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها

۲۴ مرداد موعد پری م بود ۲۹م یه ریزه صورتی رنگ با لک‌قرمز اونم‌با کشیدن دستمال داشتم (ببخشید با جزییات میگم‌) دیگه‌چیزی نبود تا ۱ شهریور...

اصلا پدم کثیف نمیشه فقط باید دستمال توالت استفاده کنم.

من تو اقدامم.‌تنبلی تخمدانم دارم.‌ولی تا حالا این‌جوری نشدم. بیبی چک‌هم زدم منفی شد.

کسی میتونه راهنمایی کنه

دل من تنگ صدایی‌ست     که نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سونو چون تنبلی هم داشتی بعضیا یهو بعد از اینکه تنبلیشون برطرف میشه باردار میشن.

بنظرتون امکان بارداری با این رایط هست ؟

آخه یکساله اقدامم

یه بارم‌بارداری شیمیایی داشتم 😥

بنظرتون امکان بارداری با این رایط هست ؟ آخه یکساله اقدامم یه بارم‌بارداری شیمیایی داشتم 😥

اره میشه بیشتریا بعداز درمان تنبلیشون بخاطر قرصا که تقویت میشه تخمدان سریع نطفه رو میگیره باردار میشن سونو حتما بده.

گرمی نخور برو سونو ممکنه باردار باشی . علایم دیگه هم داری؟درد سینه و ...؟ اگه اره حتما برو سونو  ...

نه‌ندارم

فقط گاهی احساس تهوع خفیف دارم. خیلی خیلی کم

نه درد کمر نه درد سینه ...‌هیچ

اره میشه بیشتریا بعداز درمان تنبلیشون بخاطر قرصا که تقویت میشه تخمدان سریع نطفه رو میگیره باردار میش ...

خدا از دهنت بشنوه

بخدا خسته شدم از بیبی منفی

نه‌ندارم فقط گاهی احساس تهوع خفیف دارم. خیلی خیلی کم نه درد کمر نه درد سینه ...‌هیچ

حتما دکتر برو و سونو بده خیالت راحت شه .ان شاالله باردار باشی 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

عزیزم حامله بودی

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍