2777
2789
عنوان

فرزند دوم دختر

1215 بازدید | 50 پست

من خیلی دوس داشتم بچه دومم پسر بشه اولی دختره، خیلی نذر و دعا کردم حتی دعایی که اسمش محمد یا علی بذارم ولی نشد الان میدونم صلاحم این بوده دومی هم دختر بشه ولی قبول کردنش یه مقدار سخته برام بخاطر جو پسر دوست اطرافم هم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترت خواهر دار شده دیگه چی از این بهتر. تصورکن چند سال دیگه که سنت بالا رفت دخترات دورتن و همدم داری. والا اطراف من دخترا واسه پدر مادر خیلی به درد بخور تر از پسران.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
دخترت خواهر دار شده دیگه چی از این بهتر. تصورکن چند سال دیگه که سنت بالا رفت دخترات دورتن و همدم دار ...

وایی دقیقا من و خواهرام و مامانم یه مربع عشقی داریم تا خود صبح فک میزنیم و غیبت میکنیم ولی با داداشم نمیشه   همدم خوبی میشه براش

خیلی ممنونم از لطف همگیتون عزيزانم 

خودم قلبن آدم معتقدی هستم، و به حکمت کارای پروردگار ایمان دارم قبلن چند مورد بهم ثابت شده

آخه توی بارداری هورمونها قدری بهم میریزه

واینکه مثلا دختر اولم دنیا اومد یکی از همکارام گفت من از دختر بدم میاد در حالی که خودش دختره و هنوز هم ازدواج نکرده خیلی توی روحیمم اثر گذاشت

شوهرم همش بهم میگه این یه نعمته قدمش روی چشمم

مادرشوهرم میگه دختر خیلی خوبه بهتر که دختر داری خودش یه دختر داره 4 تا پسر

مامانم میگه ناشکری نکن هرچی خدا بده خوبه

عزیزم قدر بچه هاتو بدون.بعضیا حسرت یه بچه دارن.خداروشکر که بچه داری.حتما صلاح خدا همین بوده برات.خیل ...

قطعا همینطوره نمیدونم ما آدما چرا همش دنبال چیزی که نداریم هستیم و قدر داشته هامونو نمیدونیم. اولش میگیم هرچی صلاح خداست همون باشه ولی به محض اینکه صلاح خدا با خواسته ما در تناقض باشه مقاومت میکنیم و نمیخوایم بپذیریم

خود من همش میگفتم خدایا مصلحت هر چیه همون باشه ولی دلم پسر میخواد حالا که دختره حتما مصلحت من اینطوری بوده

خدایه فرشته دیگه بهت داده اونم دختر ببین من خودمو دارم میکشم خدابهم بچه بده دیروز عکس رنگی رفتم مردم ...

عزیز مهربونم ان شاء الله خدا بهترینهارو برات رقم بزنه و یه فرشته خیلی خوب و سالم بهتون بده

خوب اونا تو جو پسر دوستن تو که نیستی     خوبه خود مامانا دختر بودن که اینقدر از دختر بدش ...

عزیزم بخدا اگه دیگران این حس پسر دوستی رو به آدم القا نکنن ما طوریمون نیس فقط نیاز به تایید داریم یا حداقلش اینکه صحبت‌های تبعیض جنسیتی نشنویم 

بخدا همون دخترا زمان پیریت ب دردت میخورن ..الان من ۴ تا داداش دارم ..ینی بزور نگا مامانم میکنن ..ولی ...

😇😇آره خودمم همینو میگم، میگم وقتی پیر شدم دورم هستن و ولم نمیکنن

دخترت خواهر دار شده دیگه چی از این بهتر. تصورکن چند سال دیگه که سنت بالا رفت دخترات دورتن و همدم دار ...

چه حس خوبیه، بعضی دوستام میگن هر دوتا بچه یه جنس باشن بهتره، ولی فکر اینکه دیگه من پسر دار نمیشم و طعم پسر داری رو نمیچشم یکم اذیتم میکنه

گفتی مادرت و مادرشوهرت و شوهرت راضی ان

بعد میگی حس پسر دوستی اطرافیان؟؟؟

وقتی مادرشوهرت و شوهرت خوشحالن بقیه یه ذره هم مهم نیستن

من خودم دوتا دختر دارم

باورت میشه بعضی روزها سه ساعت توی اتاقشون هستن و صدایی ازشون نمیشنویم دارن عروسک بازی میکنن؟

انقدر خوبه خواهر داشتن برای دختر

بزار به دنیا بیاد لباساشون ست کن

تومویی هاشون ست کن

عشق میکنی