2777
2789

بچه تا چه حد کوچیک ؟

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزای در حد نیاز چیز اضافه اصلا ابدا نبر هم واسه خودتون هم واسه بچه سعی کن یه کوله جمع و جور جمع کنی چون با کاروانی ولی تا یه جاهایی با ماشینی یه جاهایی مجبورا باید پیاده بری ب فکر اونم باش 

ب تظرم کالسکه هم ببری بهتر میشه چون گرمه چقد بغل کنی

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️
چیزای در حد نیاز چیز اضافه اصلا ابدا نبر هم واسه خودتون هم واسه بچه سعی کن یه کوله جمع و جور جمع کنی ...

غیر کوله ساک جمع کردم. ماشین مجیکار پسرمو می‌بریم.فقط تو  مرز پیاده روی داریم 

غیر کوله ساک جمع کردم. ماشین مجیکار پسرمو می‌بریم.فقط تو  مرز پیاده روی داریم

اذیت میشی

توی کربلا و نجف یه محوطه ای هست بغیر از محوطه حرم که باید ۱۰۰متر۲۰۰متر پیاده بری تا برسی به محوطه حرم اونجا ماشین نمیره بعد بخاطر شلوغی خیلی هم قبلتر پیادتون میکنه 

شما تازگی رفتید

عزیزم من برج۳رفتم با کاروان خلوت بود تا یه جاهایی میتونست ماشین ببرمون یه جاهایی ماشین ممنوع بود اذیت شدیم بخاطر این دارم بهت مم با حالا سه بار رفتم