2777
2789

هر روز یه چیزه، یه روز همه ی لوازم آزایشم باهم تمام میشن، یه روز همه ی کرم هام، یه روز تولد داداشمه، فردا زنش، بچش، مامان و بابام، تولد دخترمه، روز مادر و پدر، تولد دوست های دخترم، تولد دوستای خودم که خیلی زیاده تعدادشون، در هفته حداقل دو جا مهمونی که نمیشه دست خالی رفت ، یا باید مهمونی بدم و پیاده بشم، یه روز خرج ماشینه، یه روز مهدکودک،سفر و خرید هم که دیگه هیچی

هر روز میگم از فردا دیگه مراقب خرج کردن هام باید باشم، ولی واقعا به جز سفر و خرید بقیشون ضروریه و هر روز از دیدن میزان خرجی که می کنم هنگ می کنم، واقعا لعنت به این همه گرونی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست رو دلم نذار که خونه وضعیت ماهم همینه

انقدر همه چیز گرون شده که باور نمی کنم ، یه خرید سوپری میرم واقعا هر بار و هربار این مدت از مبلغ فاکتورم فکم افتاده از تعجب

بنظرم خیلی از هزینه هایی که میکنی ضروری نیست دیگه با این تورم و اوضاع اقتصادی باید جلو خیلی از ازین خرجای غیر ضروری رو گرفت والا منکه فقط خرج خونه و تولد برا بچه هام ن خودم  ن همسرم و نه هیچ کس دیگه مهمونی هم‌نمیدم دیگه باید درک کنن ملت البته شاید شما اوضاع مالیتون خوبه خدا رو شکر از وقتی که این تورم همینحوری داره افسار بریده خرجمون خیلی کمتر کردم دیگه باید فکر اقتصادیتو بکار بندازی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

دقیقا درست میگی همه چی باهم تموم میشه ...یهوو میبینی گوشت و مرغ و تخم مرغ و ....همه باهم تموم میشن میمونی چی بپزی میری خرید هیچی نمیخری همش لوازم ضروری یخچال کم کمش نزدیک دوتومن خرجت میشه...لعنت به باعث و بانیش لعنت به بی پولی...خدا خودش دستمون رو بگیره هیچ مردی شرمنده ی زن و بچش نباشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

مگه مجبوری واسه اینهمه آدم هزینه کنی

اصلا واجب نیست

چندتاشون کافیه مثل روز پدر و مادر 

تولد فرزندت 

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

آقا دقیقااااااا  تازه من ناخن و مژه کاشت و عمل دماغ هم نداشتم😐 ولی یا لوازم آرایش و بهداشتی ...

الان ارزون ترین چیز همون ناخن و مژه هست هنوز 

هزینه های ثابت که خودشون سر به فلک می کشه این هزینه های متغییر دهن منو صاف می کنه هر ماه

دوست و رفیق بازیاتو کم کن ناخودآگاه خیلی از هزینه ها کم میشه 

خب یعنی بشینم تو خونه؟ من از اول عادت داشتم به اینکه تقریبا بیشتر شب ها مهمونی ، دورهمی جایی باشه، برام احساس افسردگی میاره ارتباطمو کم کنم