اصلاً مردو بیخیال ! بهتره بگیم با کسی که فقط به فکر خودشو چیکار میکنیم؟! بستگی داره چجوری به ما زنجیر شده باشه! اگه زنجیرش رفاقتی و دوستی و حتی نامزدی باشه اون اتصال را قیچی نموده و با لگد میسپاریمش به خدا ، چه زن ، چه مرد . اگه زنجیرش از نوع زنجیرای محکم مادامالعمری باشه اول باهاش حرف میزنیم و میگیم عزیزم! قشنگم! تو و من تو یه مسیریم ، هم مسیریم! وقتی میخوای یه مسیری رو بری باید ببینی منم تمایل به همراهی دارم یا نه! وقتی از یه مسیر میای و میگی من اومدم 😉 باید ببینی منم از اون مسیر اومدم یا منو داری رو زمین میکشی؟!
حالا اگه مث بچه آدم فهمید و حالیش شد که دمش گرم ، اما اگه متوجه بشیم که باز فقط به فکر خودشه اینجاست که باید قدرتتو بالا ببری که بتونی در مقابل کشش مقاومت کنی 😉 بعد از یه مدت در جهت مخالف شروع به حرکت میکنی و هرچی بهت گفت من نیاز به همراهیت دارم باید بهش بگی چاییدی! من وری نمیرم و این وری میرم! قول میدم بعد از یه مدت به غلط خوردم میافته و یاد میگیره وقتی بگه من از این راه دارم میام که مطمئن باشه شما قبل از اون گفته باشین من از این راه دارم میام.
نکته برای رفع کوتی ! چنانچه بازم خر سابق بود منم ناچارم باهاش خربازی درارم!😂😂 آخه از قدیم نگفتن و الان من میگم : با هر خری باید مثل خودش تا کنی ☺️🙏