2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلاً مردو بی‌خیال ! بهتره بگیم با کسی که فقط به فکر خودشو چیکار می‌کنیم؟! بستگی داره چجوری به ما زنجیر شده باشه! اگه زنجیرش رفاقتی و دوستی و حتی نامزدی باشه اون اتصال را قیچی نموده و با لگد میسپاریمش به خدا ، چه زن ، چه مرد . اگه زنجیرش از نوع زنجیرای محکم مادام‌العمری باشه اول باهاش حرف میزنیم و می‌گیم عزیزم! قشنگم! تو و من تو یه مسیریم ، هم مسیریم! وقتی می‌خوای یه مسیری رو بری باید ببینی منم تمایل به همراهی دارم یا نه! وقتی از یه مسیر میای و میگی من اومدم 😉 باید ببینی منم از اون مسیر اومدم یا منو داری رو زمین می‌کشی؟! 

حالا اگه مث بچه آدم فهمید و حالیش شد که دمش گرم ،  اما اگه متوجه بشیم که باز فقط به فکر خودشه اینجاست که باید قدرتتو بالا ببری که بتونی در مقابل کشش مقاومت کنی 😉 بعد از یه مدت در جهت مخالف شروع به حرکت می‌کنی و هرچی بهت گفت من نیاز به همراهیت دارم باید بهش بگی چاییدی! من وری نمیرم و این وری میرم! قول میدم بعد از یه مدت به غلط خوردم می‌افته و یاد می‌گیره وقتی بگه من از این راه دارم میام که مطمئن باشه شما قبل از اون گفته باشین من از این راه دارم میام.

نکته برای رفع کوتی ! چنانچه بازم خر سابق بود منم ناچارم باهاش خربازی درارم!😂😂 آخه از قدیم نگفتن و الان من میگم : با هر خری باید مثل خودش تا کنی ☺️🙏

آقا هستم! این گناه کمی نیست!
اصلاً مردو بی‌خیال ! بهتره بگیم با کسی که فقط به فکر خودشو چیکار می‌کنیم؟! بستگی داره چجوری به ما زن ...

تموم حرفاتون درست 

وقتی باهاش راه نیام خود ارضایی می‌کنه 

این دیونم می‌کنه 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
یا خداااا 😱😱 ببخشید چند سالشه؟ چند ساله ازدواج کردین؟

۳۴

ده سال 

از مجردی عادت کرده 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
۳۴ ده سال  از مجردی عادت کرده

منظورم از دو جهت بود ، یکی بخاطر خجالت کشیدن از بچه‌ها ، یکی‌ام به این دلیل که میگن خیلی ضرر داره برای بچه‌دار شدن ، این کسی که ده ساله خب آدم تعجب میکنه!

آقا هستم! این گناه کمی نیست!