2821
2789

https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=11876116&slug=&postId=307184521

https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=11868744&slug=&postId=307051184

لطفا گزارش بدید بترکن براتون دعا میکنم😊😊

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درد معده...ضعف مدام معده...انگار نه انگار نیم ساعت پیش غذا خوردم و همین باعث شده بود مدام میخوردم و چاااق شده بودم

من بوی دهان نداشتم اما اکثرا دارن گویا

گاهی وقتا قرص میگرن میخوردم انگار معدمو با تیر میزدن و میخاست از درد سوراخ بشه انگار

چشم به راه...
درد معده...ضعف مدام معده...انگار نه انگار نیم ساعت پیش غذا خوردم و همین باعث شده بود مدام میخوردم و ...

من نفخ و سوزش سردل‌.گرسنگی زیاد و لاغر شدم ۱۰ کیلو..گاهی معده درد گاهی.وقتی غذا میخورم رو دلم می ایسته انگار هضم نمیشه.قلبم درد میگیره نفسم تنگ میشه.سرگیجه دارم.ضعف.

ازمایش دادم مشخص نشده.رفتم طب سنتی گفت میکروب داری.دهنمم ببخشید،خیلی بو میده بااینکه همش مسواک ب دستم

من نفخ و سوزش سردل‌.گرسنگی زیاد و لاغر شدم ۱۰ کیلو..گاهی معده درد گاهی.وقتی غذا میخورم رو دلم می ایس ...

و اینکه رفلاکسم دارم خلط،پشت گلو  و کلا قفسه سینم و معدم یه تیرایی میکشه

من داشتم علایمشم این بود ک هرچی میخوردم شکمم ورم میکرد 

با هرچیز کوچیکی 

من و همسرم جفتمونم داشتیم ک داروخوردیم رفع شد 

بچه ها دهنی کسی رو‌نخورید چون ممکنه میکروب داشته باشه و منتقل شه

این نیز بگذرد .....
من داشتم علایمشم این بود ک هرچی میخوردم شکمم ورم میکرد  با هرچیز کوچیکی  من و همسرم جفتم ...

منم ورم میکنه قار و قور میکنه و سفت میشه معدم.همین الانم تیر میکشه سمت چپم.چون تو معدم بلوا‌س

من داشتم علایمشم این بود ک هرچی میخوردم شکمم ورم میکرد  با هرچیز کوچیکی  من و همسرم جفتم ...

اروغ هم هست.تا نزمش,چنان اشوب میوفته ب معدم.ولی وقتی رهاش میکنم آروم میشه