2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم بستگی به اعتقاد آدم داره

روزای عادی ام اگه با اعتقاد خالص این کارو بکنی حاجت روا میشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

یادش بخیر پارسال کل سایت پر شده بود از خرید سیزده صفر  وحشتناک زیاد بودن نمیدونم چرا هیچکی تاپ ...

چراچندشب پیش یه تاپیک بود 

تقریبا ۵۰ ۵۰ بودن نصفیا رسیده بودن بهش نصفیا نه

بیشتر مادیا رسیده بودن بهش

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

من ب نیت شغل ثابت همسرم یه خودکار خریدم و خداروشکر چندماهی هس ک کار جدید و ثابت راه انداخته

زنداداشم ب نیت ماشین دار شدن یه ماشین اسباب بازی کوچولو خرید،و دوماهی هس ک ماشین خریدن واسه خودشون

خواهرم ب نیت باردارشدن دوجفت جوراب دخترونه و پسرونه خرید ب نیت دوقلو و یه پستونک ابی،ما مسخرش کردیم گفتیم ما ژن دوقلوزایی نداریم و درکمال ناباوری،چندماه بعدش باردار شد و متاسفانه تو ۳ ماهگی کورتاژ شد و بعد کورتاژ،دکتر گفت بچش دوقلو بوده..

بعد ۴ ماه دوباره باردار شد و الان یه نی نی پسر داره تو شکمش❤