2777
2789

سلام بچه ها.ما یه همسایه داریم بشدت مهمون دار و پر رفت آمد هستن.

الان از صدای مهمون بازیاشون از خواب بیدار شدم.

تا ساعت۳ و یا گاهی بیشتر مهمون دارن.مستاجرن

دعا کنین از اینجا برن از وقتی اومدن یه خواب راحت ندارم

خداییش جواب داد ب منم بگو

واحد کناری با فحاشی و دعواهای اول صبح و نیمه شبش دیوونمون کرده

خداروشکررر ک امشب خونه نیست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداییش جواب داد ب منم بگو واحد کناری با فحاشی و دعواهای اول صبح و نیمه شبش دیوونمون کرده خداروشکرر ...

خدا لعنت کنه همسایه مردم آزار رو.

من بچه کوجیک دارم با بدبختی میخابونمش تا خودم میام بخوابم سر و صداشون شروع میشه.

تازه ۱۱شب براشون مهمون میاد

همسایه پایینیه ما فک کنم خونه تیمی میگن چیه اسمش از اینایی که همش توش پره دختر پسره معلومم نیست چیکار میکنن همهم کلید دارن دائم در رفتو آمد ساکت دوبه دو میانو میرن....خیلی حس بدی دارم کاش میشد برن از اینجا

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خدا لعنت کنه همسایه مردم آزار رو. من بچه کوجیک دارم با بدبختی میخابونمش تا خودم میام بخوابم سر و صد ...

چقد بد🥲کاش کسی ک باد نیست تو آپارتمان زندگی کنه نیاد

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

همسایه پایینیه ما فک کنم خونه تیمی میگن چیه اسمش از اینایی که همش توش پره دختر پسره معلومم نیست چیکا ...

وای!چقد بد

واحد کناری ما خانواده۳نفره هستن ولی خب خیلی رفت امد دارن.مخصوصا شبا.امشب خیلی خسته بودم ۱۰ دقیقه بود خوابم برده بود با صدای نحس این عوضیا بیدار شدم دیگ خوابم نبرد

چقد بد🥲کاش کسی ک باد نیست تو آپارتمان زندگی کنه نیاد

من همیشه طرفدار مستاجرا بودم ولی اینا انقدر اذیت کردن که دعا میکنم صاحبخونه انقدر اجاره رو زیاد کنه که نتونه بشینن دیگه.گورشون گم کنن کثافتا

من همیشه طرفدار مستاجرا بودم ولی اینا انقدر اذیت کردن که دعا میکنم صاحبخونه انقدر اجاره رو زیاد کنه ...

میگن همسایه خوب نعمته راست گفتن.....

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘