2777
2789
عنوان

شما هم اینطورید؟!

241 بازدید | 12 پست

دوستان من واقعا سختمه وقتی کسی سنم رو میپرسه بهش بگم 

چه الان 

چه چهار سال قبل

کلا از اول همین بودم 😔

اگه مثل من هستید میشه بگید؟ یا حساس نیستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از 22 سالگی اینطور شدم

چون وقتی یادم میفته چقدر زندگی نکردم چقدر عمرم داره میره و هیچی بدست نیوردم حس مرگ دارم

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

نه اصلا حساس نیستم ۲۲ سالمه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

تو۲۵سالگی اره حساس بودم شوهرم کافی بودبه شوخی بگه مثلا ۲۷سالته دعوامیکردم باهاش .

اماالان اصلا مهم نیست برام باافتخارمیگم دارم ۳۲میشم. البته دوستان لطف دارن ومیگن ۲۸بهت بیشترنمیخوره ولی من عاشق سنمم 

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

حساس نباش 

سن فقط یه عدد 

دل ت مهمه که جوون باشه 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

من سنم رو باور نکردم 

هنوزم حس بچه بودن دارم برا همین وقتی چروک میوفته رو پوستم  عذاب میکشم 

انگار یه ادم ۱۶ ساله یه دفعه پیر بشه

https://survey.porsline.ir/s/qqBFgyz9 خدایا سپردم به خودت غمی را که بی صدا قلبم را میسوزاند.🫠

من ۳۲ سالمه . بِیبی فیسم همه می گن ۲۷ بهت می خوره خودم که می گم هنوز ۲۰ سالمه.😂

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍