2777
2789
عنوان

حسودیت نمیشه؟؟

317 بازدید | 43 پست

چرا بعضی ها ازدواج میکنن همه چیز رو کامل دارن ؟

مثلا شوهر خوبی دارن با درامد خوب  و اینکه مثل ما کلی قسط ندارن و  وسیله های خونشون کامله چرا ما باید همیشه ازصفر شروع کنیم ولی بعضیا  ازهمون روز اول بیست پله از ما جلوترن نگین که اونها مشکلات دیگه دارن واقعا دیدم از اطرافیاانم سریع نشستن سر خونه و زندگی حاضری ولی یکی مثل من باید ازهمون خشت اول دونه دونه بزارم با این شرایط که همه میدونن وضع بد اقتصادی چ با جون کندنی داریم زندگی رو میگذرونیم ؟

پسرم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا مهم نیست مهم اینه کنار کسی ک دوسش داری باشی

اینو منی میگم ک کسیو ک دوسش دارم از دس دادم 

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

شکر گذاری نعمت رو بیشتر میکنه و نا سپاسی کمتر، رو دیدگاه خودتون کار کنید،چون خدا همه چیو میبینه.

یعنی تو زندگی یک انسان هیچی نباید باشه که اون بگه خدایا شکرت؟!

زشته نکنید.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

تو از کجا میدونی اخلاق شوهرش واقعاً خوبه یا بلعکس؟

بزار یه مثال بزنم برات 

شوهرعمم واقعاً از لحاظ چهره و زیبایی هیچی کم نداره 

۵۰ سالشه ولی بهش میخوره ۴۰،۴۲ سالش باشه

پولداره ،شغل خوب با درآمد بالا 

جوریم رفتار میکرد انگار الهه مقدسه 

همیشه تو کف عشقشون بودم 

تا اینکه دو روز پیش فهمیدیم یه زن دیگه داشته 

دست بزنم داشته😐

مامان آراز و دنیز😍❤

آره منم گاهی به این موضوع فکر میکنم 

تو اطرافیانم دخترایی که خونه پدرشون رفاه داشتن بعد ازدواجشونم زندگی خوب و مرفهی دارن ولی من خونه پدرم باید به کم راضی میبودم خونه شوهرم باید قناعت کنم تا بتونه یکم پیشرفت کنه .چرا؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
اینا مهم نیست مهم اینه کنار کسی ک دوسش داری باشی اینو منی میگم ک کسیو ک دوسش دارم از دس دادم 

متاسفم 

ولی این روزها سخت میگذره همش حساب کتابه ک کی قراره این قسط ها تموم بشه 

پسرم