2777
2789
عنوان

شوهر سابقم اومد دعوا راه انداخت و بچمو برد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9283 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خیلی برای بچه هات سوخت خودمم یه دختر سه سال و نمی دارم یه دختر ده ماه 

چرا اینکارو کردی اون طفلیا گناه دارن اخه نوزاد چهار ماهه چی میفهمه که شیر مادرشو نتونه بخوره با لج و لجبازی باباش ببرش لاقل میذاشتی بزرگتر میشدن بعد جدا میشدی 

البته بازم ببخشید حرف دلم یود 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
دلم خیلی برای بچه هات سوخت خودمم یه دختر سه سال و نمی دارم یه دختر ده ماه  چرا اینکارو کردی او ...

عزیزم من مجبور به جدایی بودم اون قدر کتک خوردم بچم نارس دنیا اومد ۳۰ روز تو دستگاه بود باباش اصلا نپرسید بچه زندس مردس خرج بیمارستان هم ناپدریم داد 

عزیزم من مجبور به جدایی بودم اون قدر کتک خوردم بچم نارس دنیا اومد ۳۰ روز تو دستگاه بود باباش اصلا نپ ...

اخی 

ایشالا مشکلت حل بشه گلم 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
عجیبه ک شما جدا شدی ولی نمیدونی حضانت پسر تا ۷ سالگی با مادره مطلقا و حضانت دختر هم کلا با مادره

سلام

من فکر میکردم دختر و پسر هر دو تا هفت سالگی با مادر 

بعد هفت سال ....دختر تا ۹سال و پسر تا ۱۵ با پدر 

بعد اونم خودشون انتخاب میکنن که با کدوم والدین بمونن

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت
هیچی اونم نامزد کرده فکر کنم .بعد خانواده ی دختر شرط کردن که دخترت یه وقت نیاد پیشت برای همیشه اونم ...

عه...

من همیشه امیدوار بودم که ایشون از خرشیطان بیاد پایین

بخاطر بچه هم شده برگردین به هم

ان شالله هرچی خیره همون پیش بیاد براتون

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت
تو حکم زده حضانت با منه مادام العمر  چون خودش گفت نه بچه میخواد نه میخواد ببینتشون

عزیزم نباید میذاشتی بچه رو ببره چون تو حکم طلاق تکلیف حضانت فرزندو مهریه مشخص میشه

وقتی تو حکم طلاق حضانت فرزند رو برای شما زده نباید میزاشتی ببره باید زنگ میزدی ۱۱۰ بیاد جلوشو ب همون حکم میگرفتن

همین الان زنگ بزن ۱۱۰ بیان صورتجلسه کنن که شوهرت به زور وارد خونه شده وبچه ها رو برده پیازداغشو زیاد کن بگو منو کتک زد و به زور بچه رو برده ببین حتما زنگ بزن صورتجلسه کن فردام برو کلانتری راهنمایبت کنن با همون حکم تا بتونی بچه رو پس بگیری