2777
2789
عنوان

شوهر سابقم اومد دعوا راه انداخت و بچمو برد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9283 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیاره خیلی لجبازه 

میاره میده الان هنوز تازه بردهدمعلومه که نمیاره شده یه هفته هن پیشش بمونن این کارو میکنه تا عکس العمل تو ببینه ببینه تو ریلکس و بی خیالی دو دستی میاره تقدیمت میکنه حالا تو بی خیال باش و ریلکس غصه نخور خواهر من 

متاسفم گلم میدونم مادری دلت میسوزه  ولی جلوش ضعف نشون نده خودش بچه هارومیاره..بعدم نیاورو شکایت کن قانون بچه ها رو ازش میگیره میده تاهفت سال به مادر..واسه تهدیداش ضبط صدا نصب کن روی گوشیت و صداشو ضبط کن دادگاه ببر برعلیه اش ...پدرشو درمیارن نگران نباش

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...

حضانت بچه ها تا ۷ سال با شماست الانم پاشو برو کلانتری یه شکایت تنظیم کن با مامور برو دم خونش بچه رو بگیر

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
با اونیکه بهم خیانت کرد  نمیدونم دارم دیوونه میشم خیلی لجبازه یه حرفی بزنه میمونه سر حرفش  ...

گ و ه خورده فقط داره هارتو پورت میکنه میخواد عکس العمل تو رو ببنه سعی کن اسمس ازش جمع کنی

میتونی عکس از متن رای طلاق بدی   از قسمت توضیحات برگه طلاق هم بده ببینم چی نوشته  اصل ...

دستم نیس دست دختر خالمه وکیل هست

زنگش زدیم گفت حق حضانت بچه ها کلا با منه فردا با حکم و پلیس قراره بریم بچه رو بگیرم

خیانت

خاک تو سرشوهرت ..پس مطمن باش بچه رو میاره چون همچین کسی لیاقت و عرضه بچه داری نداره تو از راه قانونی برو جلو هیچ گوهی نمیتونه بخوره فقط به قول دوستان نقطه ضعف نده دستش دشمن شاد نکن خودتو