برای شنبه وقت سنو دارم گفتم دیگه همون شنبه برم برای شما که خارج رحمی بود درد هم داشتی یا فقط ...
لکه بینی یک روز بود بعد شد خونریزی کم سونوی داخلی انجام داد گفت بتا بالای هزار بره میشه امیدوار بود ولی نرفت، بعد گفت اگر سقط نشه باید آمپول بزنن اونم بیمارستان اگر رفع نشد جراحی میکنن، ولی من درد شدید گرفتم سقط شد هی آزمایش بتا دادم تا منفی شد مطمین شدم کامل سقط شده
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کاش همون باشه که با استراحت برطرف بشه ولی سقط نشه بعد سه سال اقدام خدا بهم لطف کرده 😓
اصلا استرس نداشته باش عزیزم ،سونوگرافی نرفتی؟
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
تو سونوگرافی انشاءالله ساک بارداری دیده بشه دیگه مشکلی نیست فقط باید خیلی استراحت کنی استرس نداشته ب ...
امیدوارم ولی فک نکنم برای لانه گزینی باشه من یه هفته مونده به موعد آزمایشم مثبت شد لکه لانه گزینی که تا این موقع نمیمونه دو هفته بعد لقاح اتفاق می افته
البته خانوم گلی اینم بگم ۶۰ درصد خانومایی ک شنیدم گفتن ما لکه بینی داشتیم اگه کسی نداشته باشه دلیل ب ...
جالب بود،تاحالا نشنیده بودم
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
الان خوب شدی؟!چند مدت طول کشید؟!رفتی دکتر چیزی نگفت؟!
بله الان خوبم سه هفته طول کشید تا قطع بشه البته ترشحات قهوه ای داشتم ایزوپرین و شیاف پروژسترون داد مال من به خاطر بزرگتر شدن رحم بود دکتر گفت به رحمت فشار میاد و طول سرویکسمم کم بود