2777
2789
عنوان

بچه دار شدن یا نشدن؟!!!!!🤔🤔

3198 بازدید | 18 پست

من بین دوراهی انگار گیر کردم  ده ساله ازدواج کردم و ۳۵ سالم هست

من تو شهر غریبم البته دختر اجتماعی هستم و دوست زیاد دارم سرکار هم میرم. عادت به خونه نشینی خیلی ندارم از یه طرف شوهرم اوایل عاشق بچه بود که بچه دار نشدیم الان میگه برام فرقی نداره و بچه داشتن هم خیلی مهم نیست الان رفتم پیگیری کردم دکتر گفت بیا برات آمپول بزنم احتمال بارداری زیاده 

خونه نداریم ولی از پس یه بچه برمیایم در آینده هم بالاخره خونه دار میشیم . 

الان موندم بچه بیارم یا نه خیلی دودل شدم، یه نیم نگاهی هم به مهاجرت دارم

برای عدم قطع دسترسی:                                                       ما هیچ فقط نگااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باتوجه به سنت ریسک نکن،بیار

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یه چیزایی میخونم اینجا چقدر بچه داری سخته میگم واقعا همه باید بچه بیارن؟

به سختیش میارزه؟؟

برای عدم قطع دسترسی:                                                       ما هیچ فقط نگااا

نمیدونم عزیزم.

خودتون بهتر صلاحتونو میدونید

بچه داشتن خیلی خوبه ولی تا بیای حامله شی و اینا یکم زمان میبره بالای ۳۵ هم پرخطر حساب میشه و دیگه اینکه شاید حوصله بچه کوچیک نداشته باشین مخصوصا اینکه تا الان نمیخواستین

هم سن منی ، منم ۷ ساله ازدواج کردم و دیگه داره دیر میشه. نمیدونم باید چکار کنم. میترسم از آینده تاریکش تو این کشور با این تورم و جامعه ای ک روز ب روز جوانهاش بی هدف تر و سردرگم تر میشن. 

۳۵سالته تازه بفکری که بیاری یا نه من ۳۱ سالمه یکی دارم احساسم میگه برا دومی دیر میشه چون هنوز قصدشو ندارم منم خونه ندارم بفکر خونه دارشدنم بعد

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
من محاله بچه دار بشم در اینده .بچه مسئولیت زیادی داره . مگه چقدر ادم عمر داره همشو بریزه پای بچه! تا ...

یکی بهم گفت از وقتی بچه دار شدم همش استرس دارم انگار قلبم داره بیرون بدنم راه میره

یکی بهم گفت از وقتی بچه دار شدم همش استرس دارم انگار قلبم داره بیرون بدنم راه میره

تا آخرش این استرس هست من خواهر کوچیک دارم و همیشه با منه مادرم سرکاره . دقیقا عین بچه خودمه انگار پر از استرسه زندگیم .من محاله زندگیمو نابود کنم با آوردن یه بچه ونگ ونگو 

❌ریپلای نکن ❌