2777
2789
عنوان

خودکشی نی نی سایتی ها 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 20 پست
تا وقتی ادمایی مثل شماها وجود دارن که عمق قضیه رو درک نمیکنن هیچ حرفی نمی مونه ، یه پست دیگه همینجا ...

حقیقتا از آدم هایی که تاپیک میزنن تا تایید بشن خوشم نمیاد

بعدم که نظر مخالفی میبینن حرفشونو میزنن بعد میگن ریپلایم نکن😂

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقیقتا از آدم هایی که تاپیک میزنن تا تایید بشن خوشم نمیاد بعدم که نظر مخالفی میبینن حرفشونو میزنن ب ...

حقیقتا دلم براتون سوخت که نمیدونی چه بلایی داره سر جامعه میاد ، و همه چیز از یه عادی سازی شروع میشه  حالا تا صبح ریپلای بزن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟
حقیقتا دلم براتون سوخت که نمیدونی چه بلایی داره سر جامعه میاد ، و همه چیز از یه عادی سازی شروع میشه ...

از اول تاپیک هرکی باهات مخالف بوده پریدی بهش۰😂😂😂

شبت خوش

ریپلایی کنی باز نمیکنم دیگه بخونم 😂

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

ی نفر ک تنهاست مثه من و هیچکسو نداره جز اینجا باکی باید درددل بکنه؟🥲 مطمئن باش اون قصدشو داره ک دار ...

چی میگی دوست عزیززززز ؟؟؟ منم بارها این افکارو داشتم تو بدترین شرایط بودم دلم گرفته بود نهایتا تاپیک زدم بچه ها بیاید با هم حرف بزنیم و اینا 

این قضیه پیش اومده مثل اینکه مد شده ، یکی یه کاری میکنه بقیم سر کوچیک ترین مسائل از این تاپیکا میزنن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟
چی میگی دوست عزیززززز ؟؟؟ منم بارها این افکارو داشتم تو بدترین شرایط بودم دلم گرفته بود نهایتا تاپیک ...

من ولی هیجوقت تایپیک حالم بده و خودکشی نمیزنم با حرف شمام موافقم اینکه عادی سازی نشه واینا...

ولی ب این فکر میکنم ک اون نفر اونموقع خیلیییی حالش بده و فقط حرف زدن راجب همون موضوع حالشو بهتر میکنه و ممنکهی کلمه حرف ماباعث بشه از تصمیمش منصرف بشه....همین

من بدون تایپیک زدن و حرف زدن راجبش حتی با نزدیکارین ادم زندگیم یبار تا حد مرگ پیش رفتمو برگشتم