2777
2789
عنوان

خودکشی نی نی سایتی ها 🙄

293 بازدید | 20 پست

بابا چه مرگتونه کسی که بخواد خودشو بکشه نمیاد جار بزنه 👎

ادم خودش حالش خوب نیست میاد چهارتا مطلب بخونه با دو نفر حرف بزنه تو سایت انقدر شر و ور میگن یه سریا حالم از دختر بودنم بهم میخوره ، یا میگن دوست پسرم جواب نمیده یا میگن لاکم خشک نمیشه میخوام خودمو بکشم 🤷‍♀️

کجا شنیدید یا دیدید که مردا بگن میخوام خودمو بکشم واسه فلان و فلان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هممون برامون پیش اومده که حالمون بد شه و فکر خودکشی داشته باشیم ولی به کسی نگفتیم و تو خودمون نگه داشتیم 

خواهشا از این تاپیکا نزنید حالم داره بهم میخوره دیگه 🤦‍♀️🤦‍♀

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمک نپاشید دوس ندارین برید یه تاپیک دیگه تنوع زیاده

خب چیکار کنیم اینا دنبال کمک نیستن دنبال ترحم و توجه هستن و کسی از پشت گوشی نمیتونه اون حسی که اونت میخوانو بهشون بده ، یکم مطالعه روانشناسی داشته باشید متوجه میشید ، دیگه ریپلای نزن دوست عزیزم 

شاید اون طرف از بی کسی و تنهایی تایپیک خودکشی میزنه.حالت بهم میخوره نخون ولی شاید بتونی با یک حرف جو ...

دقیقا ی نفر با من صحبت کرد ک میخوام خودمو بکشم خسته شدم از... منم یکم دلداریش دادم و منصرفش کردم

ولی خب متاسفانه چند روز بعد خودکشی کرد /:

روحش شاد 

بعضیا سادگیشونم از رو زرنگیه'اعتماد نکن!
شاید اون طرف از بی کسی و تنهایی تایپیک خودکشی میزنه.حالت بهم میخوره نخون ولی شاید بتونی با یک حرف جو ...

خب تاپیک بزنه بگه حالم خوب نیست چندتا دوست بیان باهم صحبت کنیم ،انقدر دیدم از این تاپیکا که همو دلداری میدن نیازی نیست اسم خودکشیو بیارن خواهشا واسه دلسوزی از این مسائل  دفاع نکنید

من دارم میگم عادی سازی نکنید چرااااااا متوجه نیستید ؟؟؟ توی این سایت هر ادمی با هر سن و شرایطی پیدا میشه

اگه یه دختر ۱۵ ساله ببینه و بگه خودکشی راحته اونم بره بکنه چی؟؟؟

اگه یه خانم که چندتا بچم داره اینارو ببینه و راحت خودکشی کنه چی؟؟؟؟؟؟ 

دیگه ببخشید تاپیکا طبق میل شما پیش نمیرن شرمنده

تا وقتی ادمایی مثل شماها وجود دارن که عمق قضیه رو درک نمیکنن هیچ حرفی نمی مونه ، یه پست دیگه همینجا گذاشتم بخون دلیلشو گفتم ، و دیگم ریپلای نزن دوست عزیز موفق باشی