سلام مامانای گل،کسی بوده بچه اش علائم آلرژی مثل بی قراری و کهیر و خوب وزن نگرفتن رو داشته باشه ولی توی آزمایش خون ige بالا که نباشه هیچی کمتر از حد نرمال باشه؟ لطفا راهنمایی کنید
آره من دخترم تا یک سالگی داشت .خیلی از چیزها رو نمی تونستم بخورم کهیر می زد یه دونه های زیر گردن و روی رانش می زد و داخل مدفوعش یه ذره خون میفتاد باید احتیاط می کردم مثلا موز و لبنیات و شکلات و ...رو نمی خوردم
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای جی ای چیه؟ من بچم الرژی دلشت با شیر مخصوص خوب وزن میگرفت و شیر خودم. الانم حساسیت به لاکتوز داره ...
میشه بگی شیر مخصوص چی بو من پپتی ۱ و پپتی جونیور میدم البته کنارش همه چیز میدم بستنی هرچی باشه دخترم نه نمیاره نمیدونم چطوری همه چیز میخوره خوبه فقط وزن نمیگیره زیاد لاغر همیشه ولی من تا کی باید شیر مخصوص بدم نمیدونم
میشه بگی شیر مخصوص چی بو من پپتی ۱ و پپتی جونیور میدم البته کنارش همه چیز میدم بستنی هرچی باشه ...
تا قبل یکسالگی پپتی جونیور میدادم. وزنگیریش عالی بود. الان یکهفته ست ببلاک بدون لاکتوز میدم البته شانزده ماهشه. چند وقتشه بچتون چرا بستنی میدی وقتی الرژی داره؟